fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Prijs Van De Zirkonium Kronen In Turkije

Road to Perfection

Prijs Van De Zirkonium Kronen In Turkije

Road to Perfection
prijs van de zirkonium kronen in turkije

Prijs Van De Zirkonium Kronen In Turkije

In Turkije kunnen de prijzen van zirconium kronen verschillen per tandheelkundige kliniek. We zullen in dit artikel proberen uit te leggen waarom de zirkonium kronen prijzen verschillen.

De gemiddelde Zirkonium prijs in Turkije kan variëren tussen de 3000 Euro en 5000 Euro. De redenen voor deze prijsverschillen worden hieronder beschreven.

De technologie die door de tandartspraktijk wordt gebruikt

Door de ontwikkeling van technologie kunnen zirkonium kronen feilloos worden voorbereid in een virtuele omgeving. Dankzij deze technologie wordt de mond en tandstructuur voor het aanbrengen van zirkonium onderzocht met een speciaal ultrasoon apparaat, deze beelden worden in een paar seconden overgebracht naar de computer en de behandeling wordt perfect ingepland. De gebruikte Zirkonzahn technologie is een tandheelkundig esthetische technologie die de structuur van de tanden, de conditie van het tandvlees, de verbindingspunten en de mate van aanspanning van de tanden meet.

prijs van de zirkonium kronen in turkije

De zirkonium kronen prijs van tandheelkundige klinieken met superieure technologie verschilt van andere klinieken. Deze technologie die door de kliniek aan de patiënt wordt aangeboden, kan de prijs van zirkonium veranderen.

Contact

Specialist in esthetische tandheelkunde

Een andere reden waarom de prijzen voor zirkonium kronen in elke tandheelkundige kliniek anders zijn, is de ervaring en het vakmanschap van de tandheelkundig specialist. Vooral bij zirkonium, gelamineerde porselein facings en implantaat behandelingen is de ervaring en expertise van de arts belangrijk. Hierdoor kan een prijsverschil ontstaan.

Tandtechnisch laboratorium

Een andere factor die de prijs van zirkonium het meest beïnvloedt is het tandtechnisch laboratorium. Na de metingen van je tanden worden deze opgestuurd naar het tandtechnisch laboratorium. Het team dat in het tandtechnisch laboratorium werkt, moet experts zijn op dit gebied. Het gebruikte zirkonium poeder moet van A kwaliteit zijn. Het maakt niet uit hoe gespecialiseerd de tandarts is, er kan geen perfect resultaat worden bereikt met een slecht geprepareerde coating.

Het is een groot pluspunt dat het tandtechnisch laboratorium bij de tandartspraktijk hoort. Hierdoor kunnen de tanden zorgvuldig en in korte tijd worden geprepareerd.

prijs van de zirkonium kronen in turkije

Veel tandheelkundige klinieken in Turkije sturen de tandafdrukken van hun patiënten naar externe tandheelkundige laboratoria. Hierdoor stijgen de kosten van zirkonium. Bovendien, als we er vanuit gaan dat een tandtechnisch laboratorium zirkonium kronen maakt voor meerdere tandheelkundige klinieken, kan de bereidingsduur oplopen tot 3-4 dagen.

Zirkonium pakketprijs in Istanbul, Turkije

Een belangrijke factor die de prijs van zirkonium verandert, is de service die u ontvangt. Bijvoorbeeld het hotel waar u verblijft, hoe de transfer wordt geregeld, en of er een tolk aanwezig is.

Het Zirkonium Kronen Pakket van Clinic Health Beauty omvat de volgende diensten.

Contact