fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Saxenda Prijs en Saxenda Bestelling

Road to Perfection

Saxenda Prijs en Saxenda Bestelling

Road to Perfection

Saxenda prijs en Saxenda bestelling

We proberen verschillende methoden om het gewicht dat we hebben bereikt kwijt te raken. Sporten, bewegen, voeding, liposuctie… Een van deze methoden is saxenda, ook wel afslankinjectie genoemd. In dit artikel zullen we het hebben over wat saxenda is, wat saxenda doet, hoe het moet worden gebruikt, de bijwerkingen van saxenda, de prijs van saxenda, waar kan ik saxenda kopen, waar kan ik saxenda bestellen.

Wat is Saxenda?

Saxenda is een injectie die de spijsvertering bevordert, de bloedsuikerspiegel en het insulinegehalte onder controle probeert te krijgen en helpt bij het afvallen. Het moet samen met een dieet worden gebruikt en regelmatig sporten hoort erbij. Het wordt niet gebruikt voor de behandeling van type 1 en type 2 diabetes. Het werkzame bestanddeel van Saxendan is liraglutide.

Wat is de inhoud van Saxenda?

Zoals we hierboven vermeldden, is het actieve ingrediënt van saxendan liraglutide. Andere hulpstoffen zijn dinatriumfosfaatdihydraat, propyleenglucose, fenol, natriumhydroxide, zoutzuur, injectiewater.

Hoe val je af met Saxenda?

Saxenda is een injectie die het hongergevoel onderdrukt. Het geeft een gevoel van verzadiging. Maar onthoud dit. Hoewel mensen die Saxenda gebruiken een vol gevoel hebben, kunnen ze iets eten wanneer ze iets willen eten. Hiervoor is het erg belangrijk om te profiteren van het gevoel van verzadiging dat het lichaam geeft en over te schakelen op reguliere voeding.

Saxenda wordt aanbevolen voor mensen met een body mass index van 27-30 en hoger, na raadpleging van een arts.

saxenda prijs en saxenda bestelling

Saxenda gebruikers en recensies

Saxenda injectie gebruikers hebben verschillende interpretaties. Sommige gebruikers geven aan dat het snel effect heeft en zeggen dat ze 5-9 kilo afvallen in een periode van 3 maanden. Sommige gebruikers stellen dat dieet en lichaamsbeweging met Saxenda moeten worden gedaan.

Sommige van degenen die Saxenda gebruiken, zeggen dat ze maar 2-3 kilo kunnen verliezen. Sommige gebruikers geven aan dat ze zich ongemakkelijk voelen omdat het misselijkheid veroorzaakt en spijsvertering versnelt.

Gezien hierboven vermelde meningen, is het duidelijk dat elke persoon een ander effect heeft. Hiervoor moet het advies van een arts worden ingewonnen voordat het wordt gebruikt. Het moet periodiek worden gevolgd.

Saxenda bestelling

Voor de Saxenda injectie kan een doktersrecept nodig zijn. Het is ook belangrijk dat u een doktersconsultatie doorloopt voor follow-up.

Wie Saxenda wil kopen, kan een E-Consultation afspraak maken met een Gastroentologie en Hepatologie Specialist. In dit videoconsult is het de bedoeling dat de specialistisch arts u leert kennen en meer te weten komt over uw medische voorgeschiedenis.

Voor deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met onze assistenten. 

Een E-Consultation afspraak wordt aangemaakt in de opgegeven tijdzone. Na het consult krijgt u uw recept mee als de arts dit nodig acht. 

Uw Saxenda naald en recept worden bij u afgeleverd.

Contact

Voorbeeldvragen:

Saxenda gebruikers mogen van dit medicijn geen wonderen verwachten. Saxenda is een injectie die uw eetlust vermindert en u een vol gevoel geeft. Het belangrijkste is om van deze eigenschappen te profiteren en uw levensstijl op orde te brengen door goed te eten en actieve sportoefeningen te doen.

Saxenda Prijs

De Saxenda naald wordt zowel afzonderlijk als in een 3-pack verkocht. Wij kunnen de Saxenda bestelling leveren in een pakket met 3 Saxenda artikelen. Voor de prijs van Saxenda kunt u contact opnemen met onze assistenten. Een doos Saxenda gaat 1,5 maanden mee bij regelmatig gebruik.

De prijs van de Saxenda naald verandert elk jaar. Daarom kunt u voor nauwkeurige prijsinformatie contact opnemen met onze assistenten.

Hoe Saxenda te gebruiken

Het is belangrijk om uw arts om advies te vragen voor het gebruik van Saxenda. Onder normale omstandigheden dient één dosis per dag te worden ingenomen. Het wordt aanbevolen om de dosis elke dag op hetzelfde tijdstip te gebruiken. Saxenda kan op een lege of volle maag worden ingenomen.

Saxenda naald wordt aanbevolen om in bepaalde delen van het lichaam te worden geïnjecteerd.

U heeft een insulinepennaald nodig om Saxenda te injecteren. Bestel deze naalden daarom samen met Saxenda.

saxenda prijs en saxenda bestelling

Gebruiksaanwijzing van Saxenda naald

Waar een Saxenda naald opbergen

Bewaar de Saxenda  naald na gebruik in de koelkast. Leg het niet in het vriesvak.

Let op de houdbaarheidsdatum van Saxenda.

Wekelijks gebruik van Saxenda

Als uw arts geen ander gebruik heeft voorgeschreven, kunt u saxenda als volgt gebruiken.

  • – Eerste week

Een dosis van 0,6 mg moet gedurende één week worden ingenomen.

  • – Tweede week

Vanaf de tweede week wordt het dosisniveau verhoogd met 1,2 mg.

  • – Derde week

In week drie moet het dosisniveau 1,8 mg zijn.

  • – Vierde week

In de vierde week moet de dosis saxenda worden verhoogd tot 2,4 mg.

  • – Vijfde week

Vanaf de vijfde week wordt een dosis van 3,0 saxenda gebruikt.

Belangrijk: Drink veel water tijdens het gebruik van Saxenda

Tijdens het gebruik van Saxenda kunnen misselijkheid en darmmotiliteit optreden. Dit is normaal in de eerste fase. Maar als het proces langer duurt en het ongemakkelijk voor u wordt, moet u contact opnemen met uw arts.

Degenen die Saxenda gebruiken, zeggen dat ze de dosis soms naar eigen inzicht aanpassen. Er zijn mensen die zeggen dat hij/zij eetlust verliest met 1,2 mg, maar er zijn mensen die zeggen dat hij/zij een dosis van 3,0 mg gebruikt, maar het werkt.

Dit mag niet vergeten worden, als u Saxenda begint te gebruiken, mag u de dosis niet plotseling verhogen. U dient op het hierboven genoemde wekelijkse verbruik te letten. U moet het recept volgen dat uw arts u heeft voorgeschreven. 

Wie mag Saxenda NIET gebruiken

Saxenda injectie wordt niet aanbevolen voor mensen met de volgende criteria en symptomen.

Bijwerkingen van Saxenda injectie

De bijwerkingen van Saxenda kunnen van persoon tot persoon verschillen. De meest voorkomende symptomen zijn;

Deze bovengenoemde symptomen zijn veelvoorkomende symptomen in de eerste gebruiksfase. Het kan 2-3 dagen worden gezien tijdens de acclimatisatieperiode van het lichaam. U moet immers zeker uw arts raadplegen.

De hierboven genoemde aandoeningen zijn zeer ernstige reacties. 

U moet uw arts zo snel mogelijk raadplegen.

Contact