fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Tips Voor Vergeelde En Verkleurde Tanden

Road to Perfection

Tips Voor Vergeelde En Verkleurde Tanden

Road to Perfection
tips voor vergeelde en verkleurde tanden

Vergeelde en verkleurde tanden zijn het probleem van veel mensen. Vergeelde en verkleurde tanden kunnen zowel het sociale als het zakelijke leven van de persoon beïnvloeden. Het is een groot onrecht voor de persoon dat zijn tanden niet zichtbaar zijn, niet probeert te glimlachen en zich ongemakkelijk voelt.

Er zijn veel redenen voor het vergelen en verkleuren van tanden.

Door de bovengenoemde redenen kunnen vergeling en verkleuring van de tanden optreden. Allereerst moet u aandacht besteden aan de dagelijkse gebitsverzorging om vergeling en verkleuring van uw tanden te voorkomen. Het is belangrijk om uw tanden twee keer per dag te poetsen en uw mond te spoelen na cafeïnehoudende dranken en roken. Dit voorkomt vergeling en verkleuring van uw tanden.

Contact

Als uw tanden vergeeld en verkleurd zijn, is het moeilijk om deze problemen te verhelpen door uw tanden te poetsen. Hiervoor kunnen verschillende behandelingen op uw tanden worden toegepast.

Ten eerste moet uw gebit worden gecontroleerd. Hiervoor moet een consult bij een gespecialiseerde tandarts worden gepland. We vragen om tandheelkundige foto’s van patiënten die naar onze tandheelkundige kliniek in Istanbul, Turkije komen en dat vooral van patiënten uit andere landen. We luisteren naar hun problemen en verwachtingen. Indien mogelijk vragen we patiënten om een röntgenfoto van hun gebit. Zo kunnen we alle gebits- en tandvleesproblemen vooraf duidelijk zien.

Als resultaat van het consult van de tandarts, informeren we de patiënt welke methode zal worden toegepast voor vlekkerige en vergeelde tanden.

1) Professioneel tanden bleken

Professioneel tanden bleken kan een optie zijn voor vergeelde en verkleurde tanden. Uw tanden kunnen weer net zo wit worden als voorheen met het geavanceerde technologische apparaat in onze tandheelkundige kliniek.

tips voor vergeelde en verkleurde tanden

Professioneel tanden bleken verwijdert effectief vlekken boven en onder de glazuurlaag. In korte tijd worden geweldige resultaten verkregen.

Professioneel tanden bleken wordt gedaan in een tandartspraktijk. Eerst wordt het tandvlees gecontroleerd en het tandsteen gereinigd. Nadat de mond en de tanden zijn gereinigd, wordt er een speciale pasta op de tanden aangebracht. De naam hiervan is waterstofperoxide. Om ervoor te zorgen dat deze speciale pasta actief en effectiever wordt, wordt er blauw licht toegepast. Het proces wordt uitgevoerd in één of twee sessies van 30-50 minuten.

Professioneel tanden bleken beschadigt het tandglazuur en tandvlees niet. De resultaten zijn bevredigend.

Na het professioneel bleken van de tanden moet de patiënt aandacht besteden aan de gezondheid van het gebit. Zo kan het gebit lange tijd sneeuwwit blijven. Anders worden de tanden weer geel.

Een 2 daagse reis naar Istanbul is voldoende voor het professioneel bleken van de tanden.

2) Nieuwe generatie zirkonium facings

Zirkonium facings zijn een geweldige optie voor vergeelde en verkleurde tanden. Bij een zirkonium facings worden een deel van de tanden uitgesneden. Nieuwe generatie zirkonium facings worden op de uitgesneden tanden geplaatst in de gewenste witheid en passend bij uw tandvlees. Nieuwe generatie zirkonium facings zijn zeer duurzaam. Ze kunnen worden aangebracht op 16 of 32 tanden, afhankelijk van de behoeften van de patiënt. Het is een goede optie voor patiënten die een Hollywood Smile willen.

tips voor vergeelde en verkleurde tanden

Een reis van 5 nachten en 6 dagen naar Istanbul wordt ingepland voor de nieuwe generatie zirkonium facings. Op de 6e dag bent u verlost van gele en verkleurde tanden en heeft u een stralende, gladde tanden en een prachtige glimlach.

3)Emax en Gelamineerde porseleinen facings

De andere behandelmethode die we aanraden voor gele en verkleurde tanden is emax en gelamineerde porseleinen facings. Een porseleinen structuur zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de tanden. Het is een goede optie voor patiënten die heldere, gladde en natuurlijke tanden willen.

Gelamineerde porseleinen facings zijn dunne porseleinen facings die alleen op het tandoppervlak worden geplaatst. Hiervoor hoeven de tanden niet te worden uitgesneden. Om ervoor te zorgen dat de gelamineerde facings goed aan de tand hechten, wordt alleen het bovenste gedeelte van de tand lichtjes afgeslepen. Deze methode geeft uitstekende resultaten bij patiënten met vergeelde en verkleurde tanden.

tips voor vergeelde en verkleurde tanden

Voor gelamineerde facings is een reis van 5 nachten en 6 dagen naar Istanbul voldoende.

Emax facings is een van de beste facings die gebruikt worden in de tandheelkundige esthetiek. Het is een van de facings waar de tandarts de voorkeur aan geeft als het gaat om vergeelde, verkleurde of gespleten tanden. Emax facings worden op de tanden gelijmd door bepaalde gedeelten van de tanden af te snijden, net als zirkonium. Voor Emax facings kan een reis van 5 nachten en 6 dagen naar Istanbul worden ingepland.

Prijs voor de behandeling van vergeelde en verkleurde tanden in Turkije

Wij plannen de behandeling van patiënten met vergeelde en verkleurde tanden in Istanbul, Turkije. Om een prijs te kunnen geven, moet eerst duidelijk zijn voor welke tandheelkundige behandeling de patiënt in aanmerking komt. Zoals professioneel bleken van tanden, gelamineerde facings, zirkonium facings of emax facings. Bij het berekenen van de prijs moet het aantal te behandelen tanden worden bepaald door de gespecialiseerde tandarts.

Gemiddelde prijslijst

Gelamineerde facings (tussen 16 en 32 tanden): 5500-6000 Euro

Zirkonium facings (tussen 16 en 32 tanden): 4000-4500 Euro

Emax facings (tussen 16 en 32 tanden): 5500-6000 Euro

Professioneel tanden bleken: 250-350 Euro

Contact