fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Veelgestelde Vragen Over Liposuctie in Turkije

Road to Perfection

Veelgestelde Vragen Over Liposuctie in Turkije

Road to Perfection
veelgestelde vragen over liposuctie in turkije

Veelgestelde Vragen Over Liposuctie in Turkije

We zullen veel onderwerpen over liposuctie met u delen in de vorm van vragen en antwoorden.

Wat is liposuctie?

Liposuctie is een chirurgische methode om vetweefsel te verwijderen dat niet verloren kan gaan door een dieet of lichaamsbeweging.

Waarom voert u liposuctie operaties uit in Turkije?

Redenen waarom we liposuctie uitvoeren in Turkije;

Welke gebieden kunnen met liposuctie worden behandeld?

Liposuctie wordt meestal toegepast op de buik, rug, benen, armen, onderkin en heupen.

Welke technieken zijn er voor een liposuctie?

Liposuctie technieken zijn meer afhankelijk van de gebruikte apparaten.

Klassieke liposuctie is laserliposuctie. De meest geavanceerde technologie is Vaser Liposuctie.

Voor wie is liposuctie geschikt?

Voor een liposuctie moet uw body mass index lager zijn dan 30. Dit resultaat wordt verkregen door lengte en gewicht te evalueren. Afgezien hiervan moeten veel factoren, zoals bloedwaarden, chronische ziekten, gebruikte medicijnen worden geëvalueerd.

Als resultaat van deze evaluatie positief is, kan iedereen een liposuctie ondergaan.

Is er een leeftijdsgrens voor een liposuctie?

Voor een liposuctie wordt in Turkije de leeftijdsgrens van 18 jaar nagestreefd. Als gevolg van de goedkeuring van de ouders en de evaluatie van uw arts, kan liposuctie op jongere leeftijd worden uitgevoerd.

Wat zijn de risico's van liposuctie?

Net als andere plastische operaties heeft liposuctie enkele risico’s. Bloedingen, infecties, embolie, huidfluctuaties behoren tot deze risico’s.

Contact

Hoeveel is de prijs van liposuctie in Turkije?

De prijs van liposuctie kan variëren afhankelijk van de arts en kliniek die de operatie zal uitvoeren. Veel redenen kunnen de prijs van liposuctie veranderen, van het liposuctie apparaat dat de arts gebruikt, de kwaliteit van het ziekenhuis waar hij de operatie zal uitvoeren, tot de verpleegkundige diensten die het zorgproces uitvoeren. Daarnaast is het aantal gebieden waar liposuctie wordt toegepast zijn bepalend voor de prijs van liposuctie.

2023 Liposuctie Turkije Prijzen

Is liposuctie een pijnlijke ingreep?

De patiënt kan pijn hebben na een liposuctie operatie. Om uw pijn onder controle te houden, vooral de eerste 2 dagen, krijgt u op bepaalde momenten na de operatie pijnstillers intraveneus toegediend.

Wat is het type anesthesie bij liposuctie?

Liposuctie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. Er zijn artsen die regionale anesthesie uitvoeren, afhankelijk van het toe te passen gebied en het te gebruiken apparaat.

Doet liposuctie pijn?

U kunt gevoelloosheid in uw huid voelen na een liposuctie operatie. Het is normaal om een ​​branderig en tintelend gevoel te hebben in de gebieden waar liposuctie canules het lichaam binnendringen. U kunt uw huid gespannen voelen.

Hoelang duurt een liposuctie operatie?

De duur van een liposuctie operatie kan variëren, afhankelijk van het aantal gebieden waar lipo wordt aangebracht. Over het algemeen kunnen we zeggen 3 tot 4 uur.

Hoe veel liter vet wordt verwijderd bij liposuctie?

Er is geen duidelijk antwoord op de vraag hoeveel liter vet wordt verwijderd met liposuctie. Dit percentage is afhankelijk van de leeftijd van de patiënt, hoeveel vetgebieden er worden verwijderd en wat de preoperatieve bloedwaarden zijn. . Er wordt gesteld dat onder normale omstandigheden 2-4 liter vet kan worden verwijderd.

Vet kan echter met 8-10 liter liposuctie uit het lichaam worden verwijderd. Een hoge inname van vet brengt echter risico’s met zich mee. Hiervoor zijn preoperatieve evaluatie en de ervaring van de arts van groot belang.

Is er een risico dat de vetten die na liposuctie zijn verwijderd, terugkeren?

De terugkeer van vet na liposuctie hangt volledig af van de levensstijl van de patiënt. Lichaamsbeweging, regelmatige voeding en waterconsumptie moeten worden overwogen om uw postoperatieve gewicht te behouden.

Elimineert liposuctie spataderen?

Spataderen verdwijnen niet met liposuctie. Als u spataderen heeft in het gebied waar u liposuctie krijgt, moet u dit zeker melden aan de arts.

Hoe lang moet een korset worden gedragen na liposuctie?

U moet het korset dat u bij een liposuctie-operatie krijgt, ongeveer 3 weken dragen. Na 3 weken is het handig om een ​​Columbia korset te dragen.

Is er zwelling na liposuctie?

Het is normaal dat zwelling en oedeem optreden na een liposuctie. Binnen 15 dagen beginnen oedeem en zwelling af te nemen en dit kan 6-8 maanden duren. Deze periode kan per persoon verschillen.

Is lipo en drainagemassage nodig na liposuctie?

Lipomassage en Lipodrainagemassage is een proces dat liposuctie operatie ondersteunt en zorgt voor betere resultaten. Als Health and Beauty Travel raden wij elke patiënt aan om na de operatie een drainagemassage en lipomassage te ondergaan.

Wordt er bloed gegeven bij liposuctie operatie?

Vóór een liposuctie-operatie worden de hemogramwaarden van de patiënt gecontroleerd. Ongeveer een uur na de operatie worden de hemogramwaarden opnieuw gemeten. Als de waarden te laag zijn, kan de patiënt bloed krijgen. Er kan een verlaging van de bloedwaarden optreden bij patiënten bij wie een grote hoeveelheid vet is verwijderd.

Contact

Wordt drain ingebracht bij liposuctie?

Bij liposuctieoperaties wordt een drain ingebracht. Dankzij de drains kunnen de zich in het lichaam opgehoopte vloeistoffen en oedeemvocht gemakkelijker worden afgevoerd. Met de beslissing van uw arts worden deze drains binnen 2 tot 4 dagen verwijderd.

Is de urinekatheter bevestigd bij liposuctie?

Tijdens een liposuctie operatie kan een urinekatheter aan de patiënt worden bevestigd. Vooral op de dag van de operatie kan de werking van de narcose problemen veroorzaken bij het naar het toilet gaan. Na de operatie volgt de mobilisatie van de patiënt en wordt besloten de urinekatheter op de eerste of tweede dag te verwijderen.

Wordt liposuctie toegepast bij hiv positieve patiënten?

Hiv positieve patiënten kunnen liposuctie ondergaan. Elke arts en elk ziekenhuis kan deze situatie anders benaderen. Meestal vragen we HIV positieve patiënten om onder controle te staan ​​van hun eigen arts om hun waarden op dit gebied te beheersen. In dit opzicht zorgen we ervoor dat hij vóór de operatie zijn arts raadpleegt om het hiv controleproces in te gaan.

Wordt liposuctie toegepast bij mensen met allergieën?

Pre evaluatie en overleg vóór liposuctie is erg belangrijk. Preoperatieve risicobeoordeling van de patiënt moet worden gemaakt. Bij deze evaluatie wordt rekening gehouden met de allergische status van de patiënt. Voorwaarden zoals medicijnallergie, tape-allergie, voedselallergie moeten worden gespecificeerd. Na beoordeling van alle risico’s kan worden besloten of de patiënt moet worden geopereerd.

Kunnen mensen met een chronische ziekte liposuctie ondergaan?

Patiënten met chronische ziekten zoals hartaandoeningen, diabetes, bloeddrukaandoeningen en patiënten die hiervoor worden behandeld, moeten deze informatie delen met de arts of het organisatiebedrijf. Evaluatie van alle risico’s is erg belangrijk. Op basis hiervan wordt besloten tot een operatie.

Dekt de verzekering liposuctie operatie?

Liposuctie operatie is een van de esthetische operaties. Over het algemeen dekken verzekeringen deze operatie niet.

Is liposuctie anders voor mannen?

Liposuctie wordt bij mannen op dezelfde manier uitgevoerd. In sommige gevallen willen mannelijke patiënten dat hun buikspieren meer naar voren komen. In dit geval kan er een sixpack gemaakt worden. Bij mannelijke patiënten kan er vet in de borststreek zijn. Gynaecomastie operatie kan worden toegevoegd. Met andere woorden, liposuctie kan worden toegepast op het vet in het borstgebied.

Zal mijn huid slapper worden na liposuctie?

Evaluatie vóór liposuctie is erg belangrijk. Veel criteria, zoals de huidstructuur, het gewicht en de lengte van de patiënt, moeten worden beoordeeld met foto’s en video’s. In sommige gevallen kan een video interview of face to face consult worden aangevraagd. Buikwandcorrectie of j plasma kan worden toegepast. De mogelijkheid van verslapping na liposuctie is meestal bij patiënten met gewichtsproblemen. Overleg is daarom erg belangrijk.

Welke operaties kunnen samen met liposuctie worden uitgevoerd?

Liposuctie is goed te combineren met ingrepen zoals BBL, buikwandcorrectie, borstesthetiek.

Wat moet worden overwogen vóór een liposuctie operatie?

Er zijn regels waarmee rekening moet worden gehouden vóór een liposuctie operatie. Met name bloedverdunners en anticonceptiepillen dienen 2 weken van tevoren te worden gestaakt. Roken en soortgelijke gewoonten moeten minstens 1-2 weken van tevoren worden gestopt.

Wat moet ik meenemen als ik naar een liposuctie-operatie kom?

Wanneer u naar liposuctie operatie  komt, neem dan kleding mee die gemakkelijk aan en uit te trekken is. Neem zeker je reserve ondergoed en pantoffels mee. Het belangrijkste is dat u iemand meeneemt die u ondersteunt tijdens de operatie en u helpt na de operatie.

Hoeveel dagen moet ik in Turkije blijven voor een liposuctiec operatie?

Het is voldoende om 6 nachten in Turkije te blijven voor een liposuctie operatie.

Contact