fbpx

Vitaminen En Voedingsmiddelen Voor En Na Esthetische Chirurgie

Road to Perfection

Vitaminen En Voedingsmiddelen Voor En Na Esthetische Chirurgie

Road to Perfection
Estetik Ameliyat Öncesi ve Sonrası Takviye Vitaminler ve Gıdalar

Vitaminen En Voedingsmiddelen Voor En Na Esthetische Chirurgie

Voor en na operaties zoals liposuctie, buikwandcorrectie, Brazilian Butt-lift (bbl), borstesthetiek, die soms alleen of in combinatie worden uitgevoerd, zullen we het hebben over enkele vitamines en supplementen die de patiënt resistenter maken tegen dit soort operaties.

In de organisatie Health and Beauty Travel leggen we uitgebreid de supplementen en vitamines uit aan onze patiënten die gepland zijn voor esthetische en afslankoperaties.

Allereerst moet worden vastgesteld of de patiënt een chronisch probleem heeft dat hij of zij voor de operatie kent. Als er een dergelijke situatie is, wordt het probleem gedeeld met de plastisch chirurg en worden de vitamines en voedingsmiddelen die de arts zal delen aan de patiënt. Als een dergelijke situatie niet bestaat, is het raadzaam om minimaal 15 dagen voor uw plastische chirurgie enkele vitamines te gebruiken.

Contact

Vitaminen en voedingsmiddelen voor plastische chirurgie

Voor de operatie moet uw lichaam sterk en resistent zijn. Operaties als liposuctie, buikwandcorrectie en bbl zijn geen gemakkelijke operaties. Je hebt supplementen nodig om je lichaam hierop voor te bereiden.

Eiwit

Hiervoor is je eerste prioriteit het verhogen van je eiwitconsumptie. Dus wat doet eiwit?

Voedingsmiddelen die eiwitten bevatten

Contact

C vitamine

Voor de operatie moet uw immuunsysteem sterk zijn. In het bijzonder mag u geen seizoensgebonden ziekten oplopen. Omstandigheden zoals griep en verkoudheid kunnen er zelfs toe leiden dat uw operatie wordt geannuleerd. Zijn

Je lichaam heeft vitamine C nodig.

Health and Beauty Travel stuurt de SurgeryBox voor uw operatie naar uw adres. In deze doos zitten enkele materialen die u voor en na de operatie nodig heeft. Vitamine C zit in deze doos.

Voor vitamine C-suppletie geven we de voorkeur aan vitamines die zink en zwarte vlierbes bevatten.

Vooral zwarte vlierbes is een bosvrucht en heeft een groot effect op het verminderen van het risico op infectie van de bovenste luchtwegen, pijnverlichting, het verminderen van huidoedeem, het genezen van het griepvirus en het versterken van de immuniteit.

Zinksuppletie daarentegen weerstaat je vermoeidheid. Het houdt je rustig. Het verhoogt je immuniteit niveau. Het versnelt je wondgenezing. Het biedt bescherming tegen diarree.

Voedingsmiddelen die vitamine C bevatten

Collageen Supplement

Suppletie van collageen wordt aanbevolen voor en na plastische chirurgie. Collageen, dat dient om het bindweefsel te versterken, is een soort eiwit dat in elk deel van het lichaam nodig is. Het is het hoofdbestanddeel van weefsels zoals ligamenten, pezen, spieren.

Voordelen van collageen

Health and Beauty Travel raadt het gebruik van collageen aan voor en na plastische chirurgie.

Contact

Ijzer vitamine

Ijzertekort, dat wordt weergegeven als bloedarmoede, treedt op als gevolg van lage hemoglobinewaarden. Bloedarmoede, dat wil zeggen ijzertekort, is van groot belang voor esthetische operaties.

Vooral bij liposuctie en buikwandcorrecties kan het hemoglobinegehalte van de patiënt dalen door vetinname. Om deze reden worden de hemoglobinewaarden van de patiënt vóór de operatie gecontroleerd. Na de operatie wordt een bloedmonster naar het laboratorium gestuurd om het hemoglobinegehalte opnieuw te meten. Als er een verlaging van het hemoglobinegehalte is, krijgt de patiënt een bloedtransfusie. Bloedtransfusie, dat wil zeggen bloed suppletie, komt vaak voor na liposuctie.

Een laag hemoglobinegehalte vermindert de weerstand van de patiënt. Er is een gevoel van zwakte, vermoeidheid en flauwvallen. Om deze reden is de bloedspiegel, dat wil zeggen het hemoglobinegehalte, belangrijk voor de gezondheid van de patiënt.

Patiënten die op de hoogte zijn van bloedarmoede (ijzertekort) of er klachten over hebben, dienen hun arts minimaal een maand voor de operatie op de hoogte te stellen. Omdat de operatie van patiënten met zeer lage hemoglobinewaarden riskant is. Dit kan ertoe leiden dat de bewerking wordt geannuleerd.

Om deze reden moeten ze 30 dagen voor de operatie hun hemoglobinegehalte in hun land laten meten en het resultaat aan hun arts doorgeven.

Er zitten ijzersupplementen in de Surgery Box die Health and Beauty Travel naar patiënten stuurt.

Wat moet de hemoglobinewaarde zijn bij vrouwen en mannen?

De hemoglobinewaarde moet bij vrouwen tussen 7,5-10 liggen.
De hemoglobinewaarde moet bij mannen tussen 8,5-11 liggen.

Voedingsmiddelen die ijzer bevatten