fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Voor En Na Foto’s Maagverkleining

Road to Perfection

Voor En Na Foto’s Maagverkleining

Road to Perfection

Voor En Na Foto's Maagverkleining

Veel nieuwe patiënten zijn nieuwsgierig naar de voor en na foto’s van chirurgische ingrepen onder de naam maagverkleining, afslank chirurgie, obesitas chirurgie of bariatrische chirurgie. De resultaten en ervaringen van patiënten zoeken ze op via sociale media zoals Instagram, Facebook, Youtube of websites.

We begrijpen de zorgen van patiënten die onderzoek doen naar veel belangrijke zaken zoals een betrouwbaar ziekenhuis, een ervaren arts en postoperatieve zorg.

De meest geprefereerde en meest effectieve afslank operaties in Istanbul, Turkije zijn gastric sleeve chirurgie, gastric bypass chirurgie, gastric balloon operatie.

Maagverkleining Sleeve Gastrectomie

Sleeve gastrectomie is een van de meest voorkomende en meest gebruikte methoden van gewichtsverlies in Turkije. Ongeveer 80-90% van de maag wordt verwijderd en het resterende deel wordt sleeve genoemd omdat het op een buisvorm lijkt.

Sleeve gastrectomie is een operatie die ongeveer één tot twee uur duurt. De operatie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. De maag wordt verkleind. Hiervoor wordt een 5-daagse reis naar Istanbul ingepland. Tijdens de operatie wordt de maagkoepel (fundus) uit de maag verwijderd. Op deze manier werkt het hongerhormoon niet. De patiënt heeft geen hongergevoel na de ingreep en kan 70-80% van zijn gewicht verliezen binnen 1 jaar na de operatie.

Hieronder vindt u voor en na foto’s van sleeve gastrectomie patiënten.

Gastric Bypass operatie

De bedoeling van de in Turkije geplande gastritis bypass operatie is om ervoor te zorgen dat de patiënt zowel slanker wordt als om de patiënt te besparen op gezondheidsproblemen die hiermee verband houden. Het staat bekend als Metabole chirurgie. De operatie wordt laparoscopisch uitgevoerd en duurt ongeveer 2 uur onder algehele narcose. Zowel de diëtist als de arts moeten de patiënt na de operatie opvolgen.

Gewichtsverlies na een gastric bypass operatie kan 1,5 jaar aanhouden. Deze operatie vermindert zowel de calorie inname als de opname van voedingsstoffen.

Hieronder vindt u voor en na foto’s van patiënten die een gastric bypass hebben ondergaan.

Maagballon

Het is een van de eenvoudigste afslankmethoden. Met de ballon die in de maag wordt geplaatst, wordt het volume van de in te nemen hoeveelheid voedsel in de maag verminderd. De patiënt voelt zich dus voller. Omdat een deel van de maag wordt gevuld met een ballon, neemt de voedselinname van de patiënt af. Bij het aanbrengen van een maagballon zijn er ballontypes van 6 maanden en 12 maanden. Welke wordt toegepast, wordt bepaald door de gezamenlijke beslissing van de arts en de patiënt.

Een andere recentelijk geprefereerde toepassing is de slimme maagballon, oftewel de ellipsballon. Bij het aanbrengen van een ellipsballon krijgt de patiënt geen verdoving. De patiënt slikt een kleine capsule in. De ingeslikte capsule wordt onder controle in de maag geplaatst. Na de controle wordt de capsule gevuld met een speciale vloeistof. De behandeling eindigt na het vullen. De Elipse maagballon blijft ongeveer 3-4 maanden in de maag. Daarna loopt het vanzelf leeg. Er is hiervoor geen verwijdering nodig. Het wordt met de ontlasting naar buiten geleidt.

Hierbij delen we de voor en na foto’s van de patiënten bij wie de maagverkleining is gedaan en die ons hun resultaten hebben toegestuurd met toestemming om ze te delen.

Contact