fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Waarom hebben we gekozen voor het beste haartransplantatiecentrum van Turkije?

Road to Perfection

Waarom hebben we gekozen voor het beste haartransplantatiecentrum van Turkije?

Road to Perfection

Health And Beauty Travel heeft een overeenkomst gesloten met Hair Center Of Turkey, één van de beste haartransplantatiecentra in Turkije en Istanbul.

Voor deze overeenkomst hadden we ontmoetingen met vele haartransplantatiecentra. We beoordeelden de locatie van het haartransplantatiecentrum, het team, haaranalyse, referenties, dialogen met de patiënt, de technologie die ze gebruiken, de moderne structuur van het haartransplantatiecentrum, hun benadering van de patiënt in ongunstige situaties en hun follow-up processen na de haartransplantatie.

Het resultaat was dat we een overeenkomst hebben gesloten met Hair Center Of Turkey, één van de beste haartransplantatiecentra in Istanbul, Turkije.

Onze prioriteit blijft om u de beste klinieken op elk gebied te bieden.

Waarom wij werken met Hair Center Of Turkey?

Hair Center Of Turkey is om vele redenen anders dan andere haarcentra.

Ervaren en professioneel team.

Een van de belangrijkste punten die onze aandacht trekt is dat het team niet verandert. Dezelfde teams doen elke dag haartransplantaties en er zijn 5 ervaren haartransplantatieteams. Ze werken hier permanent. In andere haartransplantatiecentra die we hebben bezocht, komen elke dag andere haartransplantatieteams. De ene dag een ander team, de andere dag een ander team. Het kan een probleem zijn om te begrijpen welk team ervaren is en welk team onervaren. Wij denken dat het hebben van een vast team en specialisatie op dit gebied het belangrijkste is voor haartransplantatie.

Haartransplantatie technologie en innovaties worden gevolgd.

Elke maand worden er bijeenkomsten en trainingen georganiseerd over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie. De gebruikte methoden worden verbeterd. Haartransplantatietechnieken zoals Fue, DHI, Sapphire en Hybrid kunnen worden gecombineerd.

Bij elke patiënt wordt een haartransplantatie-analysator gebruikt. Haarfollikels worden geanalyseerd voorafgaand aan de transplantatie. Het aantal haarwortels kan worden bepaald. Voorafgaand aan de transplantatie worden informatie over de haar- en huidstructuur meegedeeld aan de patiënt.

Uitstekende referenties

Er komen patiënten van over de hele wereld voor haartransplantatie. Als we de ervaringen van deze patiënten bestuderen, komen we geweldige commentaren tegen. Het feit dat veel bekende beroemdheden hier een haartransplantatie hebben ondergaan, geeft ons vertrouwen.

Omdat het een boutique haartransplantatiecentrum is, worden er dagelijks een bepaald aantal haartransplantatiepatiënten geaccepteerd. Elke patiënt voelt zich speciaal. De chaos en drukte die we in sommige haartransplantatiecentra zien, is hier niet mogelijk. De patiënt kan elk proces gemakkelijk begrijpen.

Moderne architectuur van het haartransplantatiecentrum.

Het haartransplantatiecentrum in Istanbul biedt een aangename ervaring met zijn moderne architectuur en comfortzones die aan de patiënt worden aangeboden. Het haartransplantatiecentrum heeft 11 haartransplantatie units. Alle kamers zijn volgens de hygiëneregels ingericht. Thee, koffie en eten worden aangeboden aan binnenkomende haartransplantatie patiënten en hun wachtende familieleden.

Follow-up voor en na haartransplantatie.

Een andere reden waarom we werken met Hair Center Of Turkey is dat ze elke patiënt accepteren voor haartransplantatie na ze goed geanalyseerd te hebben. We hebben gezien dat ze de patiënt realistisch benaderen. We hebben gezien dat ze duidelijke positieve en negatieve antwoorden gaven aan de patiënten die een aanvraag indienden. We zien dat ze geen enkele patiënt accepteren die ze niet gelukkig kunnen maken.

Hun professionele benadering van de follow-up van patiënten na haartransplantatie en hoe het proces verloopt, geeft patiënten vertrouwen. Patiënten het gevoel geven dat ze achter hen staan bij mogelijke problemen die ze kunnen ondervinden, is één van de belangrijke factoren die ons aanspreken.

Contact