fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wanneer Kan Ik Seks Hebben Na Een Esthetische Chirurgie?

Road to Perfection

Wanneer Kan Ik Seks Hebben Na Een Esthetische Chirurgie?

Road to Perfection
wanneer kan ik seks hebben na een esthetische chirurgie

Wanneer Kan Ik Seks Hebben Na Een Esthetische Chirurgie?

Laat deze vraag u niet ongerust maken. De vraag wanneer kan ik seks hebben, is een van de vragen die veel mensen die plastische chirurgie willen ondergaan, willen stellen. Soms twijfelt u misschien om deze vraag rechtstreeks aan uw plastisch chirurg te stellen. Vergeet niet dat uw arts het meest nauwkeurige antwoord op deze vraag zal geven.

Het kan zijn dat u na de operatie ongeduldig bent om het oude seksritme weer op te pakken of uw nieuwe lichaam aan uw partner voor te stellen. U moet dit operatieproces voltooien door de algemene procedures te volgen om de eindresultaat van uw operatie niet in gevaar te brengen.

“Vergeet niet de moeilijkheden die u had tijdens de operatie. Wees geduldig .”

In dit artikel zullen we proberen antwoorden te geven op de vraag wanneer seks te hebben na vele esthetische operaties.

Contact

Wanneer kan ik seks hebben na een BBL (Brazilian Butt Lift) operatie?

BBL operatie is een esthetische operatie waarbij vet in de billen worden geïnjecteerd.Het wordt gedaan samen met liposuctie. Er moeten bepaalde regels worden gevolgd om ervoor te zorgen dat het vet dat in de billen wordt geïnjecteerd op de juiste manier wordt geplaatst. Om deze reden moet een bepaalde tijd zitten worden vermeden, omdat de billen niet mogen worden beschadigd door lichaamsdruk.

Het wordt aanbevolen om gedurende ten minste 3 tot 5 weken na de BBL operatie geen seks te hebben. Het kan nuttig zijn om dit met uw partner te bespreken. Hij zal u begrijpen en de procedure volgen.

Na een BBL operatie moet u ervoor zorgen dat u naar uw lichaam luistert. Forceer uzelf niet. Deze situatie kan u storen, maar onthoud dat u geduld moet hebben. Geef u lichaam wat tijd na een BBL operatie.

Wanneer kan ik seks hebben na een borstoperatie?

Het is uw meest natuurlijke recht om de veranderingen in uw lichaam na een borstvergroting of borstlift operatie met uw partner te delen en in het oude seksritme te komen. Maar hiervoor moet u een beetje voorzichtig zijn. Het wordt aanbevolen dat u zich niet haast voor seks na borstesthetiek.

Het wordt aanbevolen om 2 tot 4 weken te wachten met vrijen na een borstvergroting en andere esthetische borst operaties. Met name druk op de borst kan verplaatsing van de prothese en spanning op de hechtingen veroorzaken. Het zou verstandiger zijn om te wachten om de risico’s die kunnen ontstaan te minimaliseren.

Wanneer kan ik seks hebben na liposuctie?

Liposuctie is wereldwijd een van de meest uitgevoerde esthetische operaties. Om deze reden komt de vraag wanneer ik seks kan hebben na lipo veel voor.

Het is normaal om pijn in het lichaam te ervaren na liposuctie. Vergelijkbaar met pijn na het sporten. Deze pijnen kunnen u storen tijdens het vrijen. Na een lipo zullen uw draingaten na verloop van tijd dicht gaan. Om het risico op infectie en bloeding te verkleinen, moet 2 tot 3 weken worden gewacht na een liposuctie operatie.

Wachten kan het verlangen naar seks vergroten. Vergeet niet dat u een operatie heeft ondergaan. Overtreed de regels niet om de gewenste resultaten te krijgen.

Contact

Wanneer kan ik seks hebben na een buikwandcorrectie?

Buikwandcorrecties zijn een van de plastische operaties waarbij de verandering het  duidelijkst te zien is. Uw buik is platter. Met liposuctie zijn uw lichaamslijnen duidelijk geworden. U kunt er zeker van zijn dat deze verandering uw seksleven in positieve zin zal veranderen. Maar hiervoor moet u enkele regels volgen. Een daarvan is om ongeveer 3 weken geen seks te hebben. Het zou nuttig zijn om uw arts hierover te raadplegen.

Terugkeren naar het seksuele leven voordat uw lichaam er volledig klaar voor is, kan de risico’s van interne bloedingen, infectie, losraken van hechtingen, toename van spierpijn en spanning met zich meebrengen. Vooral een buikwandcorrectie is een van de operaties met het hoogste aantal hechtingen. U moet dit delen met uw partner. Het wordt aanbevolen dat u de aanbevelingen van uw arts opvolgt om uw operatieresultaat op de beste manier te beëindigen.

pijn in het lichaam te ervaren na liposuctie. Vergelijkbaar met pijn na het sporten. Deze pijnen kunnen u storen tijdens het vrijen. Na een lipo zullen uw draingaten na verloop van tijd dicht gaan. Om het risico op infectie en bloeding te verkleinen, moet 2 tot 3 weken worden gewacht na een liposuctie operatie.

Wachten kan het verlangen naar seks vergroten. Vergeet niet dat u een operatie heeft ondergaan. Overtreed de regels niet om de gewenste resultaten te krijgen.

Wanneer kan ik seks hebben na een neuscorrectie?

Ongeveer 20 tot 25 dagen na een neuscorrectie kunt u terugkeren naar uw seksleven. Hiervoor kunt u informatie krijgen van uw arts die de operatie heeft uitgevoerd.

Na een neusoperatie moeten alle activiteiten die de hartslag en bloeddruk verhogen, worden vermeden. Tijdens seks kan uw hartslag toenemen en uw bloeddruk stijgen. In dit geval kunnen bloedingen en zwellingen in uw neus optreden. Uw hechtingen kunnen overbelast zijn.

Contact