fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wat Betekent 360 Graden Liposuctie?

Road to Perfection

Wat Betekent 360 Graden Liposuctie?

Road to Perfection
wat betekent graden liposuctie

Wat betekent 360 graden liposuctie?

Het woord 360-graden liposuctie kan worden gedefinieerd als een korte samenvatting van deze operatie. De benadering van elke arts voor een liposuctie-operatie kan anders zijn. Sommige artsen kunnen besluiten om liposuctie op slechts één gebied in één sessie uit te voeren, terwijl anderen kunnen besluiten om liposuctie op meer dan één gebied in één sessie uit te voeren. Deze beslissing kan worden bepaald door de gezondheidstoestand van de patiënt en de lichaamsgebieden die liposuctie nodig hebben.

360 graden liposuctie is het proces van het vormgeven van het voorste en achterste deel van het lichaam. . Om het precies te zeggen, rugvetten, vetten in de onderste oksels, boven- en onderbuikvetten, taille- en zijkanten worden verwijderd door Vaser liposuctie.

Daarnaast kan, in lijn met de klachten en wensen van de patiënt, 360 graden liposuctie samen met bbl, jowl liposuctie, arm en been liposuctie in deze operatie worden opgenomen.

Voor deze operatie is het de bedoeling om 6 nachten in Istanbul Turkije te verblijven.

360 graden liposuctie operatie wordt uitgevoerd met Vaser liposuctie technologie. Eerst wordt een speciale vloeistof gegeven aan de gebieden waar vet wordt verwijderd. Vervolgens worden met deze vloeistof de gesmolten vetten uit het lichaam onttrokken. Het proces kan gemiddeld 3-4 uur duren. De operatie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. Na de operatie blijft u 2 dagen in het ziekenhuis.

U kunt rillen als u na de operatie op uw kamer komt. Dit is volkomen normaal.

U kunt pijn hebben. In bepaalde perioden zullen pijnstillers en antibiotica intraveneus worden toegediend.

Als je naar je kamer komt, heb je een korset aan. U zult uw drains en blaassonde zien. Na ongeveer 4 uur heeft u uw eerste maaltijd.

Het kan worden gecombineerd met andere operaties:

360 liposuctie is te combineren met vele operaties zoals buikwandcorrectie, borstvergroting, lift en reductie, bbl, bichectomie.

Na de 360 graden liposuctie:

Na de operatie wordt u gevraagd om te lopen, actief te blijven en veel water te drinken. Dit vermindert het risico op embolie en stelt u in staat sneller terug te keren naar het normale leven. Het is erg belangrijk om in deze periode goed te eten.

Op de 3e dag worden uw bloedwaarden gecontroleerd en starten de ontslagprocedures. Zolang u in uw hotel verblijft, mag u niet vergeten om veel te wandelen, te eten en te drinken.

Uw laatste controle vindt plaats op de 5e dag. Bij deze controle worden uw drains verwijderd.

Drainagemassages zijn erg belangrijk na liposuctie. Dit zorgt ervoor dat oedeem en afvalbloed en -vloeistoffen in uw lichaam worden verwijderd. Het helpt het lichaam om de juiste en gecontroleerde vorm aan te nemen.

Prijs van 360 graden liposuctie 2023:

In overeenstemming met de informatie die u aan onze assistenten verstrekt, zullen zij u uitgebreid informeren over de prijs en details van 360-graden liposuctie. U kunt de details ook bekijken in de prijslijst van plastische chirurgie op onze website.

Contact