fbpx

Wat is Brazilian Butt Lift (BBL)?

Road to Perfection

Wat is Brazilian Butt Lift (BBL)?

Road to Perfection

Wat is Brazilian Butt Lift (BBL)?

Brazilian Butt lift is het proces van het injecteren van het vet dat uit het rug, buik, taillegebied is gehaald door 360 raden liposuctie toe te passen.

Brazilian Butt Lift Operatie (Bbl) is een geprefereerde operatie om vollere billen te krijgen.

Wie ondergaat een Braziliaanse Butt Lift Operatie?

Hoewel Bbl chirurgie de voorkeur heeft om een ​​esthetisch uiterlijk te verkrijgen, wordt deze in sommige gevallen ook uitgevoerd afhankelijk van de behoefte.

Waarom is een Braziliaanse Butt Lift Operatie gevaarlijk?

Zoals bij elke plastische chirurgie, zijn er risico’s aan de Braziliaanse Butt Lift Operatie. De reden waarom de Braziliaanse butt Llift Operatie gevaarlijk wordt gevonden, is te wijten aan het feit dat er eerder trieste gebeurtenissen waren en dat de nodige voorzorgsmaatregelen vandaag niet worden genomen door de procedures van de bbl operatie niet te volgen.

Patiënten die een Bbl operatie willen ondergaan, moeten preoperatieve gezondheidscontroles ondergaan.

Het is van groot belang dat de arts die de Bbl Operatie uitvoert hierin ervaren is.

Het ziekenhuis waar de Brazilian Butt Lift Operatie zal worden uitgevoerd, moet een intensive care afdeling hebben.

Na de Brazilian Butt Lift Ooperatie moet de patiënt regelmatig worden gecontroleerd en mag het noodzakelijke behandelingsproces niet worden onderbroken.

Het is erg belangrijk voor de patiënt om de nodige regels te volgen na een Bbl Operatie. Vooral in de eerste week zijn wandelen, goede voeding en veel water drinken vereist.

Voorafgaand de Bbl Operatie moet de patiënt zijn chronische ziekten en indien van toepassing de medicijnen die hij constant gebruikt melden.

Hoeveel mensen stierven aan de BBL? Is er iemand overleden bij een Braziliaanse billenliftoperatie?

Het is bekend dat er patiënten zijn die hun leven verliezen na de BBL Operatie. De Florida Medical Board, gevestigd in Zuid-Florida, verbood de injectie van vet in de spier bij Bbl Operaties in 2019 vanwege de toename van het aantal gevallen. Er wordt gesteld dat de meeste sterfgevallen te wijten zijn aan embolie.

“Een embolie is een verstopping van een slagader of een ader in uw lichaam. Meestal wordt de verstopping veroorzaakt door een stukje losgeraakt bloedstolsel (dit wordt ook wel een bloedpropje of een embolus genoemd). Zo’n embolus ontstaat als u trombose heeft. Vetembolie, hersenembolie, longembolie behoren tot de soorten.”

Zoals we hieronder vermeldden, is het belangrijk voor patiënten die een BBL Operatie willen ondergaan om enkele criteria in overweging te nemen bij het kiezen van een kliniek of organisatie.

Hoeveel kost BBL in Turkije?

BBL prijzen in Turkije zijn niet in elke kliniek hetzelfde. Het kan variëren tussen de 4000 Euro en 8000 Euro. Veel factoren, zoals de arts die de operatie zal uitvoeren, het ziekenhuis waar de operatie zal worden uitgevoerd, de verleende diensten, de privé verpleegkundige en het hotel waar u verblijft  kunnen de prijs van een Bbl Operatie in Turkije veranderen.

Wat is inbegrepen bij een Braziliaanse Butt Lift Operatie?

Bij reisorganisatie Health and Beauty Travel zijn de volgende diensten inbegrepen bij een Bbl Operatie. Bbl Prijs is 5000 Euro tot 01.06.2023.

Diensten niet inbegrepen in Bbl-prijs

Contact