fbpx

Wat Is Een Deep Plane Face Lift Operatie ?

Road to Perfection

Wat Is Een Deep Plane Face Lift Operatie ?

Road to Perfection
Wat Is Een Deep Plane Face Lift Operatie

Wat Is Een Deep Plane Face Lift Operatie ?

In tegenstelling tot de klassieke facelift operatie, wordt het fixeren van niet alleen de huid, maar ook de weefsels die verslapping veroorzaken een deep plane facelift operatie genoemd.

Het is de meest nauwkeurige methode om verslapping van het gezicht te elimineren.

Bij klassieke facelift operaties, omdat de SMAS laag niet diep wordt aangeraakt

(wat is SMAS: spier- en bindweefsel in het gezicht), is er een mogelijkheid dat de verslapping van de huid in de toekomst zal worden hersteld.

Bij deep plane facelift operatie worden de ligamenten onder de SMAS laag gescheiden en teruggeplaatst naar de oude plaats. Met deze methode is het mogelijk dat de verslapping op het gezicht vele jaren permanent is.

Hoeveel uur duurt een Deep Plane Face Lift Operatie?

Deep plane facelift operatie is een operatie die ongeveer 7 à 8 uur duurt. Het wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. 

Halslift, temporal lift, boven- en onder ooglidcorrectie, cat eye operatie kan worden gecombineerd met deep plane facelift operatie. In dergelijke gevallen wordt de operatietijd verlengd.

Wat zijn de voordelen van Deep Plane FaceLift Operatie?

Hoeveel kost een Deep Plane FaceLift operatie?

Deep plane facelift operatie is duurder dan klassieke facelift operatie. Het is belangrijk dat u voor deze ingreep een arts-specialist kiest. Deep plane facelift operatie kan variëren van 10.000 tot 15.000 Euro. Halslift, temporal lift, boven- en onder ooglidcorrectie kunnen deel uitmaken van een facelift operatie.

Hoe plan je een Deep Plane Face- en Halslift Operatie?

Facelift operatie wordt bepaald op basis van de behoeften van de patiënt. Er wordt geluisterd naar de klachten van de patiënt en de details van de operatie worden bepaald. Face to face overleg is mogelijk. Evaluatie kan worden gemaakt met foto’s en video’s die door de patiënt zijn verzonden.

We plannen deep plane face- en halslift operaties in Turkije. Hiervoor wordt een reisplan van 6 nachten en 7 dagen georganiseerd. Patiënt wordt 1 à 2 nachten in het ziekenhuis onder controle gehouden. Na ontslag vinden onze routinecontroles plaats.

De medicijnen die u na de operatie gaat gebruiken, uw vluchtrapport en de details waar u op moet letten worden aan de patiënt meegegeven.

Contact