fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wat is Een Reverse Tummy Tuck Operatie (Omgekeerde Buikwandcorrectie)?

Road to Perfection

Wat is Een Reverse Tummy Tuck Operatie (Omgekeerde Buikwandcorrectie)?

Road to Perfection
Wat is een Reverse Tummy Tuck operatie

Wat is een Reverse Tummy Tuck Operatie (omgekeerde buikwandcorrectie)?

In dit artikel hebben we geprobeerd veel vragen over een omgekeerde buikwandcorrectie te beantwoorden. Wat is een omgekeerde buikwandcorrectie? Wat is het verschil tussen een buikwandcorrectie en een omgekeerde buikwandcorrectie? Is de hersteltijd hetzelfde? Wat is de prijs van een omgekeerde buikwandcorrectie? Antwoorden op dit soort vragen vind je in onze blogpost.

Details van een omgekeerde buikwandcorrectie:

Deze operatie is een chirurgische ingreep die wordt toegepast op de bovenbuik. Het doel van een omgekeerde buikwandcorrectie is het verwijderen van de overtollige huid van de navel tot aan de onderkant van de borst.

De operatie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. Voor de operatie zal de chirurg het te behandelen gebied aftekenen en  informeert u over de operatieplan. Hij beantwoordt al uw vragen.

De operatie kan ongeveer 3-4 uur duren. Liposuctie wordt samen met een omgekeerde buikwandcorrectie toegepast. Als er overtollig vet in de bovenbuik zit, wordt dit verwijderd door liposuctie. Bij deze operatie wordt de navel niet gereconstrueerd. De operatie wordt uitgevoerd vanaf het deel van de twee borsten dat aansluit op het lichaam. De huid wordt naar boven getrokken en de overtollige huid wordt onder de borst weggesneden. De incisie wordt gehecht met esthetische hechtingen. Omdat deze hechtingen onder de borst blijven, zijn ze niet zichtbaar.  Het litteken zal minder rood worden naarmate de tijd vordert.

Een litteken zal wel na verloop van tijd vervagen.

Na de operatie wordt een speciaal lichaamskorset gedragen. Wanneer u naar uw kamer komt, beginnen uw pijnstillers en antibioticabehandeling.

Een omgekeerde buikwandcorrectie is geen pijnlijke operatie. U voltooit dit proces met milde pijn.

Health and Beauty Travel organiseert een 7-daagse Istanbul-Turkije reis  voor een omgekeerde buikwandcorrectie. U wordt gedurende 2 nachten onder controle gehouden in het ziekenhuis.

Nadat u uit het ziekenhuis bent ontslagen, rust u in uw hotel tot de controledag van de arts. Tijdens dit traject komt de privéverpleegkundige van Health and Beauty Travel dagelijks bij u langs. Onze verpleegkundige zal uw verbandwissel en lichaamscontroles doe.

Contact

Voor wie is een omgekeerde buikwandcorrectie geschikt?

Een omgekeerde buikwandcorrectie kan geschikt zijn voor mensen die snel en overmatig afvallen. Het kan met name nodig zijn voor patiënten die een bariatrische maagverkleining hebben ondergaan.

In geval van verslapping en losheid in de bovenbuik tijdens het proces na een liposuctie-operatie, kan een omgekeerde buikwandcorrectie nodig zijn.

Voorbereiding voor omgekeerde buikwandcorrectie:

Nadat de datum van uw omgekeerde buikwandcorrectie is bepaald, is het belangrijkste om te overwegen niet te roken. Roken en soortgelijke gewoonten zijn zeer riskant, niet alleen voor een omgekeerde buikwandcorrectie, maar ook voor normale buikwandcorrecties en esthetische borstoperaties. Het is vooral belangrijk voor een goede genezing van de hechtingen en het vroegtijdig sluiten van de wond. Om deze reden moet u ten minste 3 weken voor de operatie stoppen met roken.

 

U mag 15 dagen voor de buikwandcorrectie geen bloedverdunners gebruiken. Het is belangrijk dat u het organisatieteam op de hoogte stelt van eventuele andere medicijnen die u gebruikt.

Genezingsproces:

U kunt 2 weken na de omgekeerde buikwandcorrectie uw normale leven weer oppakken.

Het is normaal dat u blauwe plekken en zwellingen heeft in uw operatiegebied. Het kan tot twee weken duren om te herstellen. Afhankelijk van het werk dat je doet, kun je na 2 weken beginnen met werken. Als je een beroep hebt dat inspanning vraagt, kun je deze periode verlengen tot 3 weken.

U kunt na 2-3 weken beginnen met lopen. Na 6-8 weken kunt u zwaar sporten, afhankelijk van de conditie van uw lichaam.

De prijs van een omgekeerde buikwandcorrectie?

Voor de prijs van omgekeerde buikwandcorrectie kunt u informatie krijgen via onze whatsapp-lijn of direct bellen met onze assistenten. Daarnaast vindt u uitgebreide informatie op onze website.

De prijzen van de ingreep kunnen per arts en per organisatiebedrijf verschillen. Diensten zoals dokter, ziekenhuis, hotel, vip transfer, privé verzorging, privé verpleegkundige, Nederlands en Engels sprekende gezondheidsassistent, postoperatieve massage, privé verpleegkundige in het hotel zijn de factoren die de prijs van een omgekeerde buikwandcorrectie bepalen.