fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wat Is Elipse Maagballon?

Road to Perfection

Wat Is Elipse Maagballon?

Road to Perfection
elipse mide balonu

Wat Is Elipse Maagballon?

Nieuwsgierig naar slimme maagballon in Turkije

Elipse-afslankballon is een pijnloze procedure die geen verdoving vereist en wordt toegepast zonder de noodzaak van endoscopie.

Hoe wordt Elipse maagballon toegepast in Turkije?

De ballon, die in een speciale capsule zit, wordt door de patiënt ingeslikt, vergezeld van een paar glazen water, onder begeleiding van de specialistisch arts en de arts Radiologie. Vervolgens wordt met röntgenfoto’s gecontroleerd of de ballon de maag heeft bereikt. Wanneer de ballon de maag bereikt, wordt de ballon uit de capsule verwijderd en begint zich op te blazen.

Contact

Hoe Elipse maagballon te verwijderen?

Dit proces is een tijdsbestek van 16 weken. Na 16 weken gaat de afvoerklep van de ballon vanzelf open, loopt de ballon leeg en wordt hij op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd.

Wie krijgt een Elipse maagballon?

Het is een methode om gewicht te verliezen voor personen met overgewicht die een dieet hebben gevolgd, hebben gesport, maar niet het gewenste resultaat konden bereiken. Het is de meest geschikte behandelmethode voor patiënten die willen afvallen maar geen chirurgische ingreep willen en in korte tijd het gewenste gewicht willen bereiken.

Hoeveel gewicht verlies je met de slimme maagballon?

Degenen die een slimme maagballon hebben laten zetten in Turkije, in Istanbul, zeggen dat ze aan het einde van de periode van 4 maanden tussen de 13 en 15 kilo zijn afgevallen. Dankzij deze voordelen staat Turkije sinds kort op de eerste plaats bij de landen die de ELIPSE BALLON hebben toegepast.

Contact

Is een slimme maagballon pijnlijk?

Bij de plaatsing van de Elipse maagballon wordt geen pijn gevoeld. Er kunnen soms moeilijkheden optreden bij het doorslikken van de capsule. Met water verdwijnt dit probleem.

Wanneer terug naar het normale leven na een maagballon?

U kunt de volgende dag na de maagballon terugkeren naar uw dagelijkse routine.

Voordelen van Elipse maagballon:

Bij wie kan een slikbare maagballon worden toegepast in Turkije?

Het is een geschikte behandelmethode voor patiënten met een body mass index tussen 27 en 40, die niet onder narcose willen en die hun overgewicht niet kwijt kunnen door middel van dieet en sport.

Bij wie wordt de inslikbare maagballon niet toegepast?

Contact

Hoeveel gewicht gaat er verloren met Elipse maagballon?

Het is niet mogelijk om hierover een duidelijk en vast aantal te geven, maar er wordt gemiddeld 15-20 gewichtsverlies bereikt. Dit aantal kan natuurlijk variëren, afhankelijk van of u na de procedure handelt in overeenstemming met uw body mass index, de oefeningen en het dieet van de patiënt.

Kun je weer aankomen na een Elipse maagballon?

Zoals bij alle maagoperaties, kan er gewichtstoename zijn na een ellips-maagoperatie. Maar deze situatie is volledig onder jouw controle. Zolang je volgens je dieet handelt, blijf je op je ideale gewicht. Degenen die een Elipse maagoperatie hebben ondergaan, zeggen dat hun leven positief is veranderd en dat ze hun gezondheid hebben herwonnen.

Punten om te overwegen vóór Elipse maagballon

Het is erg belangrijk dat u zich houdt aan de regels die uw arts u zal geven voordat u een Elipse maagballon krijgt.

Elipse Maagballon chirurgie Prijzen in Turkije 2022

Elipse maagballon chirurgie is een procedure die ertoe heeft geleid dat we veel patiënten in ons land hebben ontvangen, vooral recentelijk. Veel mensen die in binnen- en buitenland hun ideale gezonde gewicht willen bereiken, geven de voorkeur aan deze methode.

Het is niet mogelijk om duidelijke prijsinformatie te geven over de prijs van de inslikbare maagballon 2022. Er zijn veel factoren die de prijzen beïnvloeden, zoals klinieken en artsen. U kunt contact met ons opnemen zodat wij u de meest betrouwbare prijsinformatie kunnen geven.

Contact