fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wat Is Vaser Liposuctie?

Road to Perfection

Wat Is Vaser Liposuctie?

Road to Perfection
wat is vaser liposuctie

Wat is Vaser Liposuctie?

Vaser liposuctie is een apparaat dat zorgt voor het smelten van vet met ultrasone geluidsgolven. Het is anders dan de klassieke liposuctiemethode. In dit artikel geven we antwoord op vragen als wat is Vaser liposuctie, wat zijn de voor en nadelen van Vaser liposuctie, is het schadelijk, wat zijn de opmerkingen van degenen die Vaser liposuctie hebben gehad en wat is de prijs van Vaser liposuctie.

Wat is het verschil van Vaser Liposuctie?

Vaser liposuctie is de meest geavanceerde en meest geprefereerde liposuctie methode van de laatste tijd. Het doel is om ongewenste vetten te smelten en eruit te halen met behulp van geluidsgolven.

Wat zijn de voordelen van Vaser liposuctie?

Wat zijn de nadelen van Vaser Liposuctie?

Vaser liposuctie is niet schadelijk voor het lichaam. Er kunnen risico’s zijn die kunnen optreden bij andere esthetische operaties of klassieke liposuctie operaties.

In vergelijking met andere klassieke liposuctie operaties komen aandoeningen als bloedingen, hematoom en overmatig oedeem minder vaak voor. Het is normaal dat pijn, zwelling en oedeem optreden na Vaser liposuctie.

Contact

Wie kan Vaser liposuctie ondergaan?

Iedereen die van ongewenst vet in zijn lichaam af wil, kan het laten doen. Hiervoor moet de patiënt echter aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Proces van Vaser Liposuctie Chirurgie

Vaser liposuctie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. De duur van de operatie kan variëren afhankelijk van het aantal gebieden waar vet zal worden verwijderd. Het kan gemiddeld 4 uur duren. Voorafgaand aan de Vaser liposuctie operatie worden de bloedcontroles en de anesthesie evaluatie van de patiënt uitgevoerd. Als alle resultaten positief zijn, wordt de patiënt naar de operatiekamer gebracht. Na de operatie wordt de patiënt door de OK verpleegkundigen gekleed in een korset. De patiënt wordt 2 dagen onder controle gehouden in het ziekenhuis. Uw verblijf in Turkije voor Vaser liposuctie is totaal 6 nachten.

Vaser Liposuctie Prijs in 2023

Vaser liposuctie prijs is duurder dan de klassieke liposuctie methode. Afgezien hiervan kan de prijs stijgen, afhankelijk van het aantal regio’s waar vetten worden afgenomen.

Bij de 360 ​​graden Vaser liposuctie operatie wordt vet op de rug, buik en taille verwijderd.

Voor de prijs van Vaser liposuctie in 2023 dient u het consultatieformulier in te vullen.

U kunt prijsinformatie krijgen door in deze formulier de regio’s op te geven waar u vet wilt laten verwijderen.