fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wat Kost een Armlift Operatie?

Road to Perfection

Wat Kost een Armlift Operatie?

Road to Perfection

Wat kost een armlift operatie?

De kosten van een armlift operatie kunnen variëren tussen 3500 Euro en 4500 Euro in Istanbul, Turkije. Een armlift operatie kan worden gecombineerd met een dijbeenlift operatie. De gecombineerde prijs van een armlift + dijbeenlift operatie in 2023 kan variëren tussen de 5250 Euro en 6500 Euro.

Waarom de prijzen van armlift verschillen?

Armlift operaties moeten worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. De resultaten van een mislukte armlift operatie creëren een esthetisch probleem. Om deze reden is het belangrijk om een ​​armlift operatie te laten uitvoeren door artsen die ervaring hebben op dit gebied. De belangrijkste reden waarom de prijs van een armlift anders is, is dat de prijzen van ervaren artsen hoger zijn.

In de organisatie Health and Beauty Travel organiseren we armlift operaties bij de meest ervaren artsen van Turkije. We brengen patiënten die een armlift operatie willen samen met artsen die ervaring hebben met armlifting.

Een andere reden waarom de prijzen van armliften verschillen, is de kwaliteit van het ziekenhuis waar de operatie zal worden uitgevoerd. Een klasse C-ziekenhuis en een A-klasse ziekenhuis zullen niet dezelfde prijs en gezondheidszorg hebben. Het is van groot belang dat u kiest voor een hygiënisch ziekenhuis dat is ingericht voor armlift chirurgie, goede verpleegkundige zorg heeft en hygiënisch is.

Het ziekenhuis, de arts of het organisatiebedrijf dat u kiest voor een armlift operatie dient tijdens uw reis goed geregeld te zijn. Daarom is het belangrijk om gezondheidsassistenten te hebben die dezelfde taal spreken.

Daarnaast moet er een speciale VIP transportservice worden aangeboden van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar het ziekenhuis.

Echter, uw zorg moet doorgaan tijdens uw verblijf in het ziekenhuis en hotel, daarom is het belangrijk dat u deze operatie ondergaat met deskundige teams.

Zelfs het hotel waar u verblijft voor een armlift operatie kan het verschil in prijs maken. U kunt de prijzen van een armlift operatie vergelijken door het hotel en de gehele organisatie in detail te plannen.

Ervaringen van patiënten met een armlift operatie

Als we luisteren naar de ervaringen van patiënten die een armlift operatie hebben ondergaan en naar hun herstelproces kijken, kunnen we zeggen dat ze geen moeilijkheden ervaren en niet veel pijn hebben.

Het proces van een armlift operatie;

Niet chirurgische armlift

Zonder operatie is het niet mogelijk om de verslapte huid van de arm te verwijderen. Patiënten die een armlift operatie overwegen, kunnen in 3 fasen worden beoordeeld.

Wat kost een armlift operatie

Allereerst is een doktersconsult vereist. Patiënten met dergelijke klachten kunnen liposuctie aangeboden krijgen. Met Vaser liposuctie kan vet uit de arm worden verwijderd.

Bij het beoordelen van patiënten met dergelijke klachten moet rekening worden gehouden met het feit dat er een risico bestaat op verslapping van de huid in de armen na liposuctie. Daarom kunnen zowel liposuctie als j-plasma aan de patiënt worden aanbevolen. J-plasma is het nieuwste technologische apparaat dat de huid strakker maakt. Zoals we al zeiden, is het consult van de arts erg belangrijk. Over welke operatie beslist zal worden zal na de controles duidelijk worden.

Zoals te zien is op de foto hierboven, is de huid onder de arm volledig verslapt. Bij dergelijke patiënten moet de overtollige huid op de arm worden verwijderd door een chirurgische ingreep uit te voeren. J-plasma wordt niet toegepast op dergelijke hangende armen. Indien nodig kunnen liposuctie en armlifting samen worden uitgevoerd.

Nadelen van armlift chirurgie

Zoals bij elke esthetische operatie, heeft een armlift operatie risico’s en nadelen. Deze risico’s houden meestal verband met problemen die worden ervaren na een mislukte operatie. Om deze reden moet de operatie worden uitgevoerd door artsen die experts zijn in armlift.

De risico’s van een armlift operatie worden hieronder vermeld.

Foto's voor en na armlift operatie

Patiënten die een armlift operatie overwegen, doen onderzoek op Google en andere sociale media platforms. Ze zoeken naar de dokter die de armlift operatie het beste uitvoert, de prijzen van de armlift operatie, en de namen van de dokters die de armlift operatie in Istanbul, Turkije hebben uitgevoerd. Omdat het erg belangrijk is om in dit opzicht een gespecialiseerde arts te vinden. Patiënten kunnen zich gemakkelijker voorbereiden op deze operatie door de foto’s te zien van de armlift operatie die de arts eerder heeft gedaan.

U kunt onze assistenten om voor- en na-foto’s vragen van patiënten die een armlift hebben ondergaan en gedetailleerde informatie krijgen.

Contact