fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wat kost een buikwandcorrectie in Turkije?

Road to Perfection

Wat kost een buikwandcorrectie in Turkije?

Road to Perfection
wat kost een buikwandcorrectie in turkije

De prijs van een buikwandcorrectie in Turkije varieert tussen 5800 Euro en 8000 Euro. De prijs van een buikwandcorrectie kan variëren afhankelijk van de ervaring van de plastisch en esthetisch chirurg, het ziekenhuis waar de operatie wordt uitgevoerd, het zorgproces en welke diensten zijn inbegrepen in de organisatie.

De ervaring van de plastisch en esthetisch chirurg is de belangrijkste factor die de prijs van een buikwandcorrectie verandert. Ook andere belangrijke factoren zoals de resultaten van de buikwandcorrectie die u wenst, de aanbevelingen die u voor en na de operatie krijgt en de oplossing van de problemen die u zult ondervinden, zijn mogelijk met een ervaren en deskundige plastisch chirurg..

Wanneer u een keuze maakt uit de artsen die buikwandcorrecties in Turkije uitvoeren, moet u wellicht vragen naar voorbeelden van eerdere operaties, ervaringen van echte patiënten en hoe vaak ze buikwandcorrecties uitvoeren.

Er zijn veel ziekenhuizen van klasse A, klasse B en klasse C in Turkije waar buikwandcorrecties worden uitgevoerd. De grootste verschillen tussen deze ziekenhuizen zijn het comfort van de kamers, hygiëne, technologie, verpleging, intensive care, laboratorium, spoedeisende hulp. Er is een groot verschil tussen de kamer- en operatiekamerprijs van een klasse A ziekenhuis en de kamer- en operatiekamerprijs van een klasse C ziekenhuis.

Daarnaast kunnen factoren zoals het aantal dagen dat de patiënt in het ziekenhuis verblijft en betalingen die van de patiënt worden ontvangen voor extra diensten de prijs van buikwandcorrectie veranderen.

De organisatie van buikwandcorrecties operatie

De kwaliteit van de diensten van de buikwandcorrectie organisatie kan de prijs veranderen. Is het hotel waar u verblijft 5 sterren? Is er een speciale service tussen luchthaven-hotel-ziekenhuis met vip-transfer? Begeleidt een speciale gezondheidsassistent u in het ziekenhuis en het hotel? Doet een privéverpleegkundige elke dag uw controles tijdens uw verblijf in het hotel? Wordt er lymfedrainage massage gegeven na de operatie? Krijgt u alle medische benodigdheden die u na de operatie nodig hebt? Krijgt u de medicijnen die u moet gebruiken? Wordt het herstelproces van uw operatie gevolgd wanneer u terugkeert naar uw land?

De bovengenoemde diensten van de organisatie zijn van invloed op de prijzen van buikwandcorrecties.

Hoeveel kilo raak het lichaam kwijt met een buikwandcorrectie?

De hoeveelheid gewicht die u verliest na een buikwandcorrectie kan per patiënt verschillen.  Sommige patiënten hebben te veel verslapte huid. De vetratio kan hoog zijn. Er kunnen vet- en verslapte huidverschillen zijn tussen u en een andere patiënt.

Buikwandcorrectie en liposuctie zijn geen gewichtsverliesoperaties. Het zijn operaties die worden uitgevoerd om je lichaam vorm te geven en er esthetisch uit te laten zien.

Er kan tussen de 4-10 liter vet worden verwijderd bij een buikwandcorrectie patiënt die een liposuctie ondergaat (geldt niet voor alle patiënten). Bij een patiënt met een zeer verslapte en volumineuze buikhuid kan de overtollige huid die wordt verwijderd na een buikwandcorrectie tussen de 2-4 kilo zijn (niet geldig voor elke patiënt).

Hoeveel moet je wegen vóór een buikwandcorrectie?

Voor een buikwandcorrectie moet eerst de body mass index van de patiënt worden berekend. Er wordt rekening gehouden met de gemiddelde lengte en het gemiddelde gewicht. Voor een buikwandcorrectie moet de body mass index van de patiënt 30 of lager zijn.

Welke zorgverzekering dekt buikwandcorrectie?

Zorgverzekeringen dekken geen chirurgische ingrepen voor esthetische doeleinden. Buikwandcorrecties vallen onder esthetische ingrepen. Als de patiënt medisch verplicht is om een buikwandcorrectie te ondergaan, kan het nodig zijn dat de arts hierover een gedetailleerd rapport opstelt en dit indient bij de verzekeringsmaatschappij. Hiervoor moet mogelijk niet alleen de plastisch chirurg, maar ook vele artsen samenkomen en rapporten en onderzoeken indienen waarin staat dat deze operatie verplicht is. U kunt in het eerste stadium bij de verzekeringsagent navragen of de buikwandcorrectie door de verzekering wordt gedekt of niet.

Hoelang niet douchen na buikwandcorrectie?

Tijdens de buikwandcorrectie worden drains ingebracht. Deze drains blijven ongeveer 3-4 dagen zitten. U kunt douchen nadat de drains zijn verwijderd. Na het douchen moet u uw hechtingen afdrogen. Deze plekken mogen niet nat blijven. U moet uw verband vernieuwen na uw bad.

Contact