fbpx

Wat kost een liposuctie in Turkije?

Road to Perfection

Wat kost een liposuctie in Turkije?

Road to Perfection
wat kost een liposuctie in turkije

De kosten van een liposuctie in Turkije variëren tussen 3500 Euro en 4500 Euro. De prijs kan verschillen afhankelijk van het aantal te verwijderen zones, de ervaring van de arts die de liposuctie uitvoert, de keuze van het privéziekenhuis, hotel, vervoer en organisatie opties. Er is een verschil tussen de prijs van een liposuctie van één zone en liposuctie van 4 tot 5 zones.

De prijs van een liposuctie in Turkije wordt vooral bepaald door de keuze van de organisatie en de arts. Patiënten die naar Turkije komen, moeten worden begeleid door een professioneel team voor elk proces, vervoer, postoperatieve zorg, behoeften en mogelijke moeilijkheden.

Als Health And Beauty Travel Gezondheidstoerisme bedrijf, is ons professionele team in Istanbul Turkije zodanig georganiseerd dat het u in elke kwestie kan bijstaan.

Het is belangrijk voor patiënten die een liposuctie in Turkije willen ondergaan om deze operatie te laten uitvoeren door een ervaren chirurg. Bij het zoeken naar een arts voor liposuctie moet u letten op de referenties van de arts, het aantal patiënten en de ervaringen van patiënten die een liposuctie hebben ondergaan. Het tarief van een plastisch chirurg die gespecialiseerd is in liposuctie kan hoger zijn dan dat van andere artsen.

Wat kost buik liposuctie?

De prijs van een liposuctie van de buik is gemiddeld tussen de 3000 Euro en 3500 Euro. Er is een prijsverschil tussen Vaser liposuctie en klassieke liposuctie. Er kan een prijsverschil optreden afhankelijk van het aantal dagen dat de patiënt in het ziekenhuis verblijft. Daarom moet je voor de operatie alle diensten bekijken die in het pakket zijn inbegrepen.

Hoeveel kilo verlies de patiënt met liposuctie?

Aangezien liposuctie een persoonsgebonden ingreep is, kan het gewichtsverlies bij patiënten variëren. Vet kan worden verwijderd tussen 5 en 10 procent van het gewicht van een patiënt. Dit percentage verschilt per patiënt. Het kan variëren afhankelijk van het gewicht, de lengte, de leeftijd, de gezondheidstoestand en het aantal zones dat moet worden verwijderd.

Liposuctie is geen afslankingsoperatie. Met het vet dat na de operatie wordt verwijderd, kan een zekere mate van gewichtsverlies worden ervaren.

Wat zijn de nadelen van liposuctie?

Zoals elke chirurgische en esthetische ingreep kan liposuctie nadelen hebben. In plaats van nadelen kunnen we ook risico’s noemen. Er zijn risico’s zoals infectie, embolie, bloedingen, depressie, blauwe plekken, zwelling en oedeemvorming.

Vooral embolie kan fataal zijn. Daarom is een beoordeling van de patiënt vóór de operatie erg belangrijk. Patiënten met een hoog gewicht, patiënten met bloedingsstoornissen en patiënten met chronische ziekten lopen een verhoogd risico.

Contact