fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Worden Esthetische Operaties Vergoed Door De Verzekering?

Road to Perfection

Worden Esthetische Operaties Vergoed Door De Verzekering?

Road to Perfection
worden esthetische operaties vergoed door de verzekering

Eén van de veel voorkomende vragen van patiënten die esthetische chirurgie overwegen, of hun verzekering esthetische chirurgie dekt. We hebben veel patiënten die vragen of de verzekering eventueel liposuctie, buikwandcorrectie, borstoperatie, BBL en andere esthetische ingrepen vergoed.

Wordt de operatie liposuctie, buikwandcorrectie door mijn verzekering vergoed?

Uw basisverzekering, die u elke maand betaalt, dekt geen operaties voor esthetische doeleinden zoals liposuctie, buikwandcorrectie, borstesthetiek, BBL, facelift, neuscorrectie.

Uw verzekering kan sommige operaties vergoeden die worden uitgevoerd in combinatie met cosmetische chirurgie.

De verzekering kan sommige operaties dekken die worden gecombineerd met cosmetische chirurgie en waarvoor de artsen in uw land een diagnose en behandeling aanbevelen. Bijvoorbeeld: u ondergaat een buikwandcorrectie of liposuctie. Maar u heeft een navelbreuk. Een navelbreuk is een risicovolle aandoening voor liposuctie en buikwandcorrectie. Uw navelbreuk kan worden verwijderd met liposuctie of buikwandcorrectie. In dit geval kan uw chirurg u een medisch verslag geven door het epicrisisformulier in te vullen. De kosten van een navelbreukoperatie kunnen apart in rekening worden gebracht en mogelijk kunt u deze declareren bij uw verzekering.

Bij obesitas operaties kan de situatie anders zijn. De kans is groter dat uw verzekering een obesitas operatie vergoed. Obesitas is een diagnose die de levensfuncties beïnvloedt. In sommige landen is bekend dat patiënten met een body mass index van 40 en hoger en patiënten met diabetes, bloeddruk- en hartproblemen gedekt zijn voor obesitas chirurgie. Hiervoor moet u in alle details overleggen met de verzekeringsmaatschappij.

Dekken particuliere ziektekostenverzekeringen esthetische chirurgie?

Een particuliere ziektekostenverzekering is een verzekering die wordt afgesloten door een extra bepaald bedrag te betalen in plaats van de basisverzekering. Hoewel het een particuliere ziektekostenverzekering wordt genoemd, worden esthetische ingrepen niet vergoed. Een particuliere ziektekostenverzekering is vooral geldig in landen met privé ziekenhuizen. Het is een verzekering die medisch onderzoek, laboratorium, radiologie, noodgevallen en medisch noodzakelijke operaties dekt.

Wat zijn de prijzen voor esthetische chirurgie in Turkije?

U kunt contact opnemen met onze gezondheidsconsulenten voor de prijzen van liposuctie, BBL, buikwandcorrectie, facelift en obesitas operaties in Istanbul, Turkije. Aan de hand van een aantal gegevens, foto’s en video’s die ze van u zullen krijgen, beslissen de artsen in esthetische en plastische chirurgie welke operatie voor u geschikt is. Met deze beslissing wordt de prijs van de operatie bekend.

Contact