fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Hoe lang moet u na een BBL operatie NIET op uw heupen zitten?

Road to Perfection

Hoe lang moet u na een BBL operatie NIET op uw heupen zitten?

Road to Perfection
Hoe lang moet u na een BBL operatie NIET op uw heupen zitten

Hoe lang moet u na een BBL operatie NIET op uw heupen zitten?

U moet letten op de regels die u moet volgen na een BBL (Brazilian butt lift) operatie. Deze regels kunnen van invloed zijn op de resultaat van uw operatie. U moet oppassen dat u niet lang op uw billen zit gedurende ten minste 15 dagen na de Bbl operatie. U moet erop letten dat u ’s nachts op uw gezicht slaapt. Dit is om de onevenredige verdeling van vet in uw billen te voorkomen. Anders kan er asymmetrie optreden. U moet proberen uw zitgewoonte ongeveer 2 maanden vol te houden.

U kunt korte tijd op een zacht kussen zitten in gevallen waarin u moet gaan zitten na een Bbl operatie. U kunt gedetailleerde informatie krijgen via de onderstaande link. ” bbl küssen- bbl kussen”

Hoe lang moet u na een BBL operatie NIET op uw heupen zitten

Hoe blijvend is het resultaat van een BBL operatie?

In dit artikel willen we de vragen toelichten of de Bbl operatie blijvend is, wanneer het vet in de billen smelt na de BBL operatie, of hoe lang de resultaten van de BBL aanhouden. Bij een Bbl operatie kan 35/40% van het in de bil geïnjecteerde vet smelten.

Om deze reden berekenen artsen die expert zijn in BBL chirurgie de smeltsnelheid dankzij hun ervaring. Volgens deze berekening injecteren ze vet in de billen.

Het zorgt ervoor dat de billen er volumineuzer, voller en esthetischer uitzien.

Afhankelijk van de eigen lichaamsstructuur van de patiënt kan het vet in de billen smelten. Daarom kan de smeltsnelheid bij elke patiënt verschillen.

Gezien de opmerkingen van patiënten die Bbl hebben gehad, is het aantal patiënten dat nog nooit een smelting heeft gehad hoog.

Na een Bbl operatie kunnen sigaretten consumptie en snel gewichtsverlies de snelheid van het smelten van het vet in de billen verhogen.

Patiënten die een Bbl-operatie hebben ondergaan, geven aan dat ze hun billen na de operatie te groot vinden, maar na 3-4 weken bereiken ze de gewenste grootte.

Gezien de opmerkingen van patiënten die een Bbl operatie hebben ondergaan, wordt waargenomen dat patiënten die zwaar sporten, een afname van hun bil vet hebben.

Wordt er pijn gevoeld tijdens een Bbl operatie?

Bbl is een operatie die wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Vetten die zijn afgenomen met liposuctie (360 graden lipo/ rug/buik/taille) worden na een speciaal proces in de daarvoor bestemde gebieden op de billen geïnjecteerd. Het is normaal dat u pijn heeft na een operatie.

Pijnstillers worden regelmatig gegeven vanaf het moment dat u uit de operatiekamer komt. Bbl is geen pijnlijke operatie, het kan worden gedefinieerd als een operatie waarbij u postoperatieve pijn kunt hebben.

Deze pijnen zijn als spierpijnen. Het is een spierpijn vergelijkbaar met de spierpijn die iemand die lange tijd niet aan sport doet, zal ervaren na zwaar sporten. Pijn treedt op in gebieden waar liposuctie wordt uitgevoerd. Vanaf de 3e dag van de operatie begint uw pijn snel af te nemen.

Niet chirurgische BBL

Een van de meest curieuze vragen van patiënten die bang zijn voor een operatie en het herstelproces snel willen laten verlopen, is de vraag of er een Bbl is zonder operatie. Helaas is er in dit opzicht geen nieuwe Bbl techniek of niet chirurgische Bbl methode gevonden.

BBL operatie mislukt

Bbl operatie behoort tot de meest gewenste esthetische operaties van de laatste jaren. Het is noodzakelijk om de redenen te onderzoeken waarom Bbl operatie mislukt.

Enkele van deze redenen zijn:

Als de verwachtingen van de patiënt niet goed aan de arts worden overgebracht, als de arts het operatieplan niet duidelijk met de patiënt bespreekt, als de patiënt onvoldoende lichaamsvet heeft of als de arts onervaren is op dit gebied, kan de bbl operatie mislukken.

Het consultatieproces van bijzonder zwakke patiënten is erg belangrijk.

Vet wordt verwijderd door liposuctie en Bbl operatie wordt uitgevoerd door het in de billen te injecteren. Als de patiënt niet genoeg vet heeft, voldoet Bbl mogelijk niet aan de verwachtingen. Om deze reden moet u alle details met uw arts of het organisatiebedrijf bespreken. U moet uw verwachtingen goed uitleggen.

Wat kan er mis gaan bij BBL?

Als we de risico’s van Bbl operaties en de situaties die fout kunnen gaan moeten opsommen, kan embolie daar één van zijn. De complicaties die we hieronder zullen opsommen, zijn de aandoeningen die bij veel plastische operaties kunnen worden gezien.

Het is misschien niet mogelijk om deze risico’s volledig uit te sluiten. Het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen kan deze risico’s echter minimaliseren.

Contact