fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Ik Wil De Operatie Buikwandcorrectie Ondergaan

Road to Perfection

Ik Wil De Operatie Buikwandcorrectie Ondergaan

Road to Perfection
ik wil de operatie buikwandcorrectie ondergaan

Ik Wil De Operatie Buikwandcorrectie Ondergaan

Als u een buikwandcorrectie overweegt, kunt u in onderstaand artikel veel informatie vinden over het proces buikwandcorrectie.

Buikwandcorrectie kan in 4 fasen worden geëvalueerd. Preoperatieve voorbereiding, organisatieproces, operatieproces en zorg-herstelproces.

Voordat u de operatie buikwandcorrectie ondergaat:

Er zijn veel redenen om een ​​buikwandcorrectie te ondergaan. Deze omvatten verslapping na de bevalling, snelle gewichtstoename en -verlies, verslapping van de huid in de buik na een operatie voor gewichtsverlies, rimpels en verslapping onder de navel met het ouder worden. Al deze negativiteiten kunnen worden gegeven als redenen voor een buikwandcorrectie.

Met de organisatie van Health and Beauty Travel gaat het voorbereidingsproces voor de operatie in bepaalde fasen door.

Allereerst wordt informatie ingewonnen over de klachten en verwachtingen van de patiënt. Dit doen we met het e-consult of face-to-face interview. In dit proces komen onderwerpen als uw gezondheidstoestand, gewicht en gewoontes aan bod. Uw foto’s worden beoordeeld door de specialistisch arts en de juiste operatie wordt voor u bepaald.

Bij buikwandcorrecties moet de body mass index van de patiënt 30 of lager zijn. Om deze reden wordt patiënten met overgewicht gevraagd eerst het gewenste gewicht te bereiken.

Een van de andere zaken waarmee rekening moet worden gehouden voordat een buikwandcorrectie wordt uitgevoerd, is het stoppen met roken en soortgelijke gewoonten ten minste 2-3 weken voor de operatie. Het is belangrijk dat de wonden sneller genezen, dat uw hechtingen goed blijven zitten en dat het anesthesieproces gezonder verloopt.

Psychologisch voorbereiden op een buikwandcorrectie is net zo belangrijk als fysiek klaar zijn. U kunt hierbij ondersteuning krijgen van een psycholoog.

Organisatieproces van de operatie buikwandcorrectie:

Nadat uw operatiedatum is bepaald, ontvangt u een e-mail waarin het hele proces wordt uitgelegd. Elk proces dat mondeling met u is besproken, wordt in dit document opgenomen.

Voor een buikwandcorrectie wordt een 7-daagse reis naar Istanbul-Turkije gepland. Het proces van de VIP-transfer op de luchthaven wordt uitgelegd in het bericht dat naar uw telefoon wordt gestuurd door onze patiëntrelaties functionaris, die u vóór uw reis in Istanbul zal begeleiden. Het VIP-voertuig dat u ophaalt van de luchthaven, brengt u ook naar uw hotel of ziekenhuis.

U kunt uw familielid of een vriend(in) meenemen naar de operatie  buikwandcorrectie. Het wordt noodzakelijk geacht om u te ondersteunen en uw motivatie hoog te houden.

Bij aankomst in het ziekenhuis wordt u begroet door onze patiëntrelaties functionaris of privéverpleegkundigen. Zij begeleiden u tijdens het hele ziekenhuisopnameproces.

Het postoperatieve zorgproces wordt verzorgd door de privéverpleegkundigen van het ziekenhuis en uw arts. Uw ontslagprocedures worden uitgevoerd door ons team. Alle medische verbruiksartikelen die u nodig heeft, worden in een pakket op uw hotelkamer afgeleverd.

Tijdens uw verblijf in het hotel zal de Health and Beauty Travel privé verpleegkundige u dagelijks bezoeken, uw verbanden worden vernieuwd en uw controles worden gedaan.

Uw drainagemassage, die u ontspant na buikwandcorrectie, bbl, liposuctie, wordt op de laatste dag uitgevoerd door onze privé verpleegkundige. Deze massage wordt u gegeven door een persoon die een speciale opleiding en certificering heeft gekregen.

Voordat u terugkeert naar uw land, krijgt u het benodigde vluchtrapport en alle bloedtestresultaten die u in het ziekenhuis hebt gedaan in een dossier.

Operatie proces:

Bij de buikwandcorrectie wordt uw ziekenhuisopname een dag van tevoren uitgevoerd. 

Op die dag wordt uw bloedonderzoek gedaan en wordt uw buikecho gemaakt. Als je de afgelopen twee dagen geen covid-test hebt gehad, wordt er een monster van je genomen om te testen.

De anesthesioloog doet uw onderzoek op dezelfde dag of op de dag van de operatie. Op basis van de evaluatie kan de anesthesioloog u vragen om een ​​consult op een andere afdeling.

Belangrijk :

Belangrijk Voordat u naar de operatie buikwandcorrectie komt, informeert u de Health and beauty travel medewerker over de medicijnen die u gebruikt, de operaties die u hebt ondergaan, uw gewoonten, uw infectieziekten die u kent. Voor het geval dat, laat je covid-test doen de dag voordat je naar Turkije komt.

Neem al uw medicijnen mee.

Meld de medicijnen die u gebruikt bij psychologische behandelingen.

Contact

De dag van de operatie:

Voor de operatie komt uw plastisch chirurg naar uw kamer. Je foto’s worden gemaakt. Er wordt weer naar uw verwachtingen geluisterd. Uw vragen worden beantwoord. Details over de operatie worden besproken. Uw arts zal het pre-operatieve proces voltooien door de chirurgische tekeningen te maken.

Details van de operatie:

Buikwandcorrectie is een operatie die wordt uitgevoerd met liposuctie. Vet in de rug, love handles, oksels en buikgebied wordt verwijderd door Vaser liposuctie.

Een buikwandcorrectie kan bij elke patiënt anders worden toegepast.

  • Standaard buikwandcorrectie incisie

De standaard buikwandcorrectie kan de grootte hebben van een keizersnede of iets langer. Het bevindt zich meestal tussen de twee bekken.

  • 270 graden buikwandcorrectie lift incisie

De 270 graden buikwandcorrectie wordt bepaald op basis van de behoeften van de patiënt. Deze operatie wordt vooral toegepast bij patiënten met overtollig vet en huid in de laterale gebieden. Als de incisie niet op 270 graden wordt gemaakt, kunnen na de operatie huidophopingen en kronkels  optreden op de zijdelen. Dit zal esthetisch helemaal niet mooi zijn. De 270 graden buikwandcorrectie incisie is langer dan de standaard buikwandcorrectie. Dat betekent dat het lichaam bijna 270 graden van de overtollige huid wordt verwijderd.

  • 360 graden buikwandcorrectie incisie

Een 360-graden buikwandcorrectie wordt uitgevoerd om overtollig weefsel te verwijderen, vooral in het voorste en achterste lumbale gebied. Alle overtollige huid wordt verwijderd met een incisie die het lichaam 360 graden draait.

Een buikwandcorrectie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. De operatie kan 4-6 uur duren, afhankelijk van de uit te voeren operatie.

Na de operatie wordt u gekleed in een speciaal korset naar uw kamer gebracht. Er wordt één blaassonde aangesloten. De blaassonde kan een dag later worden verwijderd, met de beslissing van de arts als resultaat van de evaluatie van uw toestand.

Na een buikwandcorrectie komen er drains in uw lichaam. Deze drains helpen bij het verwijderen van het vuile bloed en vocht dat gepaard gaat met oedeem. Over het algemeen worden uw drains tijdens de 5e-dag controles verwijderd.

Voor een buikwandcorrectie is het de bedoeling dat u 2 nachten in het ziekenhuis blijft, inclusief de dag van de operatie.

Na de buikwandcorrectie worden de medicamenteuze behandelingen door uw arts gestart. Op regelmatige tijdstippen worden uw pijnstillers en antibiotica via infuus toegediend.

U mag 4 uur na de operatie weer eten. De verpleegkundigen helpen u bij de eerste wandeling nadat u klaar bent met eten. Het is heel normaal dat situaties zoals zich zwak voelen, duizeligheid, gevoelloosheid in de voeten optreden tijdens de eerste wandeling. Na een korte rustperiode moet u opnieuw proberen te lopen. Lopen vermindert het risico op embolie.

Na een buikwandcorrectie moet u veel drinken. Het wordt aanbevolen om ongeveer 3 liter water per dag te drinken. U moet proberen actief te zijn.

Door de hechtingen in uw buik krijgt u een strak gevoel in uw buik. Om deze reden wordt u gevraagd om tijdens het lopen licht voorovergebogen te lopen.

Uw bedpositie wordt in de juiste positie ingesteld, zodat uw buik niet gespannen is.

Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis wordt uw hemoglobinegehalte gecontroleerd. Uw bloedwaarden die voor de operatie zijn afgenomen, worden vergeleken met uw postoperatieve bloedwaarden. Bij een verlaging van het hemoglobinegehalte kan bloedsuppletie worden gedaan.

Patiëntenzorg en herstelproces:

Nadat u uit het ziekenhuis bent ontslagen, rust u in uw hotel tot de controledag van de arts. Tijdens dit traject komt de privéverpleegkundige van Health and Beauty Travel dagelijks bij u langs. Onze verpleegkundige zal uw verbandwissel en lichaamscontroles doen ook uw drains zal worden gecontroleerd.

Tijdens uw verblijf in het hotel moet u letten op waterverbruik en goede voeding. De kans bestaat dat u misselijk bent. U kunt hierbij de particulier verpleegkundige om hulp vragen.

U moet regelmatig wandelen in het hotel. Om in beweging te blijven, dient u uw ontbijt en diner in het restaurant te nuttigen, niet op uw kamer.

U zult zich beter voelen op de 3e en 4e dag van uw operatie.

U heeft controle op de 6e dag. De drains worden dan ook verwijderd.

Op de dag dat uw drains worden verwijderd, krijgt u een drainagemassage in uw hotel.

Op de 7e dag krijgt u een vluchtrapport voor uw terugkeer naar uw land en wordt u met een vip-voertuig op de luchthaven afgezet.

Na een buikwandcorrectie raden wij aan om de drainagemassage gedurende 3 weken om de twee dagen te laten doen. Tijdens dit proces moet u uw korset dragen gedurende de door uw arts bepaalde periode. Om uw operatie te laten controleren wordt u gevraagd foto’s sturen met de tussenpozen van 3-6-9 weken.

U moet aandacht besteden aan regelmatige voeding en niet aankomen. Na 3 weken kunt u beginnen langzaam  lange afstanden lopen. Uw hechtingen blijft 6 maanden rood. Dan begint het langzaam te vervagen.

Hoeveel kost een buikwandcorrectie?

De prijs van een buikwandcorrectie kan variëren, afhankelijk van de toe te passen methode. Voor de prijs van een buikwandcorrectie en de methode die bij u past, kunt u contact opnemen met de assistenten van Health and Beauty Travel.

Contact