fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Kan Ik Tijdens Mijn Menstruatie Een Plastische Ingreep Ondergaan

Road to Perfection

Kan Ik Tijdens Mijn Menstruatie Een Plastische Ingreep Ondergaan

Road to Perfection
Regl Döneminde Estetik Ameliyat Olunur Mu?

Kan ik tijdens mijn menstruatie een plastische ingreep ondergaan

Aan het begin van de vragen die gesteld en afgevraagd worden door onze patiënten die hun esthetische operaties plannen met Health and Beauty Travel is of het mogelijk is om een plastische chirurgie te ondergaan tijdens de menstruatie periode? 

Zolang de operatiedatum samenvalt met de menstruatie is er geen probleem voor de plastisch chirurg en de ziekenhuisdienst, zolang de patiënt geen probleem heeft en geen stollingsprobleem heeft. Het belangrijkste hierbij is, welke plastische chirurgie de patiënt zal ondergaan.

Als de plastische chirurgie van de patiënt genitale esthetische is, zou het passend zijn om de operatie na de menstruatie te laten plaatsvinden.

Contact

Enkele genitale esthetische operaties

Vaginaplastiek

Het is een operatie om de vagina te vernauwen vanwege redenen zoals het verlies van elasticiteit van de vagina met het ouder worden, rekken en scheuren in de vagina tijdens een normale bevalling, trauma en schade aan de vagina, en het feit dat de vagina niet smal is vanwege genetische redenen.

Schaamlippen

Het is een chirurgische ingreep om problemen zoals verslapping, verdonkering en verlenging van de binnenlip van de vagina te corrigeren. Het is meestal te wijten aan de genetische structuur. Het kan vrouwen en hun partners soms storen tijdens geslachtsgemeenschap. Het kan een geluid uit de vagina veroorzaken. Vooral vrouwen die bikini-badkleding dragen, kunnen problemen ervaren. Kan frequente vaginale infecties veroorzaken.

Is een operatie riskant tijdens de menstruatie?

Afgezien van de bovengenoemde genitale operaties kan het geen kwaad om de esthetische operatie tijdens de menstruatie uit te voeren.

Daarom wordt het voor patiënten met stollingsproblemen niet aanbevolen om tijdens hun menstruatie plastische chirurgie te ondergaan. In dat geval moet u uw organisatie bedrijf en uw arts hiervan op de hoogte stellen. In dat geval kan uw arts u vragen uw operatie uit te stellen tot na uw menstruatie.

Het wordt aanbevolen dat patiënten die liposuctie, buikwandcorrectie, bbl en gecombineerde operaties zullen ondergaan tijdens hun menstruatie, nog steeds bloedtesten ondergaan die bekend staan ​​als hemoglobine en bloedingsstollingstijd (Pt-Aptt) voor controledoeleinden. De patiënt die een operatie zal ondergaan, is zich mogelijk niet bewust van het stollingsprobleem. Dankzij deze testen worden eventuele risico’s voorkomen.

Contact