fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Mijn Esthetische Operatie Is Geannuleerd!

Road to Perfection

Mijn Esthetische Operatie Is Geannuleerd!

Road to Perfection
estetik ameliyatim iptal oldu

Mijn Esthetische Operatie Is Geannuleerd!

Besteed hier aandacht aan zodat uw plastische chirurgie niet geannuleerd wordt

De voorbereidingsperiode voor plastische chirurgie is erg belangrijk. Veel criteria, zoals de gezondheidstoestand, het dieet, het gewicht, de lengte en eerdere ziekten van de patiënt, moeten worden geëvalueerd. De grootste redenen voor het annuleren van esthetische chirurgie zijn te wijten aan het niet naleven van de criteria en regels die we hieronder zullen opsommen.

Als Health Beauty Travel vragen wij onze gasten voor wie wij een esthetische organisatie zullen verzorgen om deze regels na te leven en alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat hun operaties worden geannuleerd. We willen dat ze de online consultatie formulieren die we hebben opgesteld en naar onze patiënten hebben gestuurd, volledig en nauwkeurig invullen.

Contact

In sommige gevallen kunnen patiënten sommige van hun chronische patiënten verbergen door emotioneel te denken. Soms zijn patiënten zich misschien niet bewust van deze chronische ziekten. Deze situatie is riskant voor hen en vormt een risico voor de arts die de operatie zal uitvoeren en het hele zorgteam. Om dergelijke situaties te voorkomen, vragen we onze patiënten die naar Turkije komen om ter controle enkele tests in hun eigen land te laten doen. Deze tests zullen ongeveer 2 uur voor de operatie opnieuw worden gedaan. Deze testen zijn;

Tests vóór plastische chirurgie, bloedanalyse

De anesthesioloog onderzoekt u met de resultaten van deze bloedanalyse. In sommige gevallen kunnen zij u om een ​​consult vragen. Hij of zij kan u doorverwijzen naar de afdeling Cardiologisch onderzoek, Neus-Keel-oor onderzoek, Dermatologie of Infectieziekten.

Enkele aandoeningen waardoor esthetische chirurgie wordt geannuleerd

Over het algemeen kunnen de meest voorkomende esthetische operaties zoals liposuctie, buiklift, Bbl, borstesthetiek, neusesthetiek, haartransplantatie worden geannuleerd om de onderstaande redenen.

1. Bloedverdunnende medicijnen

Een van de situaties die ertoe kunnen leiden dat uw esthetische ingreep moet worden geannuleerd, is het gebruik van bloedverdunners. In het bijzonder moeten aspirine en soortgelijke geneesmiddelen ten minste 10 dagen vóór uw operatiedatum worden stopgezet. De reden hiervoor is om het risico op bloedingen die tijdens de operatie kunnen optreden te minimaliseren.

2. Anticonceptie medicijnen

Om ervoor te zorgen dat uw plastische chirurgie niet wordt geannuleerd, moet u minimaal 4 weken van tevoren stoppen met uw anticonceptiepil. Omdat anticonceptiemiddelen stolsels kunnen veroorzaken, vooral in beenaders.

3. Positief resultaat tegen hiv

De HIV-test wordt gecontroleerd in bloedonderzoeken die ongeveer 2 uur voor uw operatie worden uitgevoerd. Bij een patiënt met een hoge hiv-waarde wordt opnieuw bloed afgenomen. De test wordt herhaald. Als de testwaarde weer hoog is, wordt de dit gedeeld met de patiënt.

Belangrijk

Een positieve hiv-test betekent niet dat de patiënt aids heeft. Hiervoor zijn speciale testen nodig. In een dergelijk geval wordt in Turkije het testresultaat niet aan de patiënt gegeven. Bloedbuisjes worden naar het Laboratorium van het Volk Gezondheidscentrum gestuurd. Hier kan de duur van de test variëren tussen 15-25 dagen.

In dergelijke gevallen, zelfs als de arts wil dat de operatie wordt uitgevoerd, is het mogelijk dat het ziekenhuis waar de operatie zal worden uitgevoerd, dit niet toestaat. Of de dokter mag de operatie niet uitvoeren voordat het resultaat duidelijk is.

Aanbeveling

Om dit proces te voorkomen, raden wij u aan om uw bloedonderzoek, met name hiv en anti-hcv, zoals hierboven vermeld, een maand voor de operatie te laten doen.

4. Chronische ziektes

Bij het plannen van uw plastische chirurgie moeten uw chronische ziekten bekend zijn. U moet uw arts en het organisatieteam informeren over hartaandoeningen, bloeddrukaandoeningen, diabetes, kankeraandoeningen, bloedarmoede en alle overdraagbare ziekten die worden behandeld.

Wordt u behandeld voor deze ziekten? Heeft u met uw eigen arts gesproken over de vraag of uw chronische ziekte uw operatie in de weg staat? Heeft uw arts deze operatie toegestaan?

Belangrijk

Als u een chronische ziekte heeft, vergeet dan niet om uw arts te vragen naar het behandelplan voor uw ziekte en om de bevestigingsbrief naar uw esthetisch arts te sturen waarin staat dat uw arts het niet erg vindt om deze operatie te ondergaan.

5. Anti Hcv Positief

Controle bloed wordt herhaald van patiënten met positieve anti-HCV. Als de test opnieuw positief is, kan uw arts u aanraden om enkele tests uit te voeren. Omdat deze tests veel tijd in beslag nemen, wordt er meestal gevraagd om ze in hun eigen land te doen. In dit geval wordt de operatie geannuleerd.

Aanbeveling

Om dit proces te voorkomen, raden wij u aan om uw bloedonderzoek, met name hiv en anti-hcv, zoals hierboven vermeld, een maand voor de operatie te laten doen.

Contact