fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Mini Buikwandcorrectie? Grote Buikwandcorrectie?

Road to Perfection

Mini Buikwandcorrectie? Grote Buikwandcorrectie?

Road to Perfection
mini karin germe mi tam karin germe mi

Mini Buikwandcorrectie? Grote Buikwandcorrectie?

Wat is het verschil tussen een mini buikwandcorrectie en een grote buikwandcorrectie?

Buikwandcorrectie en mini buikwandcorrectie operaties  in Turkije zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Deze operatie is een operatie die gecombineerd wordt met liposuctie en een hogere moeilijkheidsgraad heeft dan andere esthetische operaties. Om deze reden moet het proces worden ervaren met de juiste arts, de juiste operatie en de juiste organisatie.

Contact

mini karin germe mi tam karin germe mi

Bij wie kan er een grote buikwandcorrectie uitgevoerd worden?

Bij wie kan er een mini- buikwandcorrectie uitgevoerd worden??

Een mini-buikwandcorrectie is een ideale operatie voor het doorzakken van de onderbuik na de bevalling.

*WAARSCHUWING* – Grote buikwandcorrectie en mini buikwandcorrectie zijn geen behandelingen voor obesitas of obesitas!

Contact

mini karin germe mi tam karin germe mi

Een grote buikwandcorrectie is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd door het verwijderen van overtollig vet dat zich in het gebied heeft opgehoopt, samen met het uitrekken van de slappe huid van de bovenste en onderste delen van de buik. Alle overtollig vet en huid gevormd in de onderbuik worden verwijderd en liposuctie wordt toegepast op de bovenbuik. Om dit proces te laten plaatsvinden, wordt een incisie gemaakt in de liesstreek net boven het behaarde deel. De andere naam is buikwandcorrectie. De gehele buik wordt gestrekt en de navel wordt gereconstrueerd. Het is aangewezen om twee nachten in het ziekenhuis onder controle te blijven.

In Turkije is een verblijf van 7 dagen voldoende voor het herstel- en onderhoudsproces.

Hoe wordt een mini-abdominoplastiek uitgevoerd in Turkije?

Een andere naam voor mini-abdominoplastiek is mini-buikwandcorrectie. Het is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd door een incisie van 15, 20 cm in de onderbuik te maken. Het zorgt voor het herstel van de overtollige verslapte huid onder de navel. Het is een esthetische ingreep die de voorkeur heeft, niet alleen voor het verwijderen van overtollige huid van het onderste deel van de navel, maar ook wanneer de navel hoger ligt dan waar deze normaal zou moeten zijn.

Het is aangewezen om twee nachten in het ziekenhuis onder controle te blijven.

Voor Mini Abdominoplastiek is 7 dagen verblijf in Turkije voldoende voor het herstel- en zorgproces.

Moet ik een mini-buikwandcorrectie of een grote buikwandcorrectie ondergaan?

Het gezondste antwoord op deze vraag wordt duidelijk wanneer onze arts na onderzoek de juiste behandeling voor u bepaalt. Het type operatie is afhankelijk van de lichaamsvervorming en wensen van elke patiënt.

Het team van de Gezondheids- en Schoonheidsreisorganisatie voert dit traject uit met advies van Deskundige Esthetische Chirurgie. Informatie, foto’s en video’s van de patiënten worden gepresenteerd op de consultatie van de Plastisch Chirurg in Turkije. Het advies en behandelplan van de arts wordt overgedragen aan de patiënt. Met het organisatieteam evalueert de patiënt de situatie en wordt het traject bepaalt.

De opmerkingen na de buikwandcorrectie zijn dat de patiënten redelijk tevreden zijn.

Turkije herbergt een aanzienlijk aantal patiënten uit het buitenland voor mini-buikwandcorrecties en grote buikwandcorrecties in Turkije. Dit komt omdat de artsen zeer ervaren zijn en de prijzen zeer budgetvriendelijk zijn.

Na de buikwandcorrecite

Mag abdominale esthetiek voor de tweede keer?

Ja. U kunt een tweede operatie ondergaan, op voorwaarde dat er een jaar is verstreken sinds uw eerste operatie. Bij de tweede operatie wordt er minder vet verwijderd dan bij de eerste.

Abdominaal korset

Het buikcorset moet gedurende 3 maanden na de operatie worden gebruikt. De opmerkingen van degenen die een mini-buikwandcorrectie hebben ondergaan, zijn dat dit korset hun leven niet beïnvloedt en gemakkelijk te gebruiken is.

Welke arts voert een buikwandcorrectie uit in Turkije?

Het is het beste voor de esthetische, plastische, reconstructieve arts om het te doen. Sommige verloskundigen voeren deze operatie ook uit, maar het zou een goede beslissing zijn om de voorkeur te geven aan plastisch chirurgen voor het beste resultaat.

Een buikwandcorrectie is ook erg belangrijk, net als andere operaties, dus het kiezen van de juiste chirurg is erg belangrijk. Zolang uw operatie wordt uitgevoerd door een ervaren arts, is er geen probleem.

Abdominoplastiek Prijzen in Turkije

Buikwandcorrectie en mini buikwandcorrectie prijzen in Turkije zijn niet vast. Zoals we hierboven vermelden, verandert het volgens de procedure die onze patiënt aan zijn lichaam wil en moet doen. Abdominoplastiek heeft meer de voorkeur in grote steden zoals Istanbul, omdat de artsen zeer ervaren zijn en Turkije een zeer geavanceerd niveau heeft bereikt op het gebied van esthetiek. Voor de scherpste prijzen kunt u bij ons terecht.

Contact