fbpx

Risico’s Van Bodybuilding-medicijnen Voor Plastische Chirurgie

Road to Perfection

Risico’s Van Bodybuilding-medicijnen Voor Plastische Chirurgie

Road to Perfection
Vücut Geliştirme İlaçlarının Estetik Ameliyat için Riskleri

Risico's Van Bodybuilding-medicijnen Voor Plastische Chirurgie

Een van de zaken die moeten worden overwogen vóór esthetische operaties zoals liposuctie, buikwandcorrectie en gynaecomastie, is wanneer de patiënt moet stoppen met het gebruik van bodybuilding-medicijnen.

Spieropbouwende medicijnen zoals eiwitpoeder, steroïden en aminozuren moeten vóór plastische chirurgie worden stopgezet.

Hoe lang voor de operatie moet ik stoppen met bodybuilding-medicatie?

U moet 2 maanden voor uw operatie stoppen met het innemen van medicijnen en supplementen zoals steroïden en eiwitpoeder. Als u een kuur heeft, moet u de kuur plannen volgens de datum van de operatie.

Wat zijn de risico's van bodybuilding-medicijnen voor esthetische chirurgie?

Esthetische operaties zoals liposuctie, buikwandcorrectie, gynaecomastie zijn plastische operaties met een risico op bloedingen als gevolg van vetverwijdering. Daarom moeten patiënten worden geïnformeerd dat vóór de operatie geen bloedverdunners mogen worden ingenomen. Bodybuilding medicijnen behoren tot de medicijnen die bloedingen doen toenemen.

Als de patiënt het bodybuilding-medicijn dicht bij de operatiedatum heeft gebruikt, kan de operatie worden geannuleerd. De patiënt is verplicht aan te geven wanneer hij het bodybuilding middel voor het laatst heeft gebruikt.

Hematoom is een van de complicaties die na een operatie kunnen optreden, samen met het risico op bloedingen bij patiënten die bodybuilding-medicijnen gebruiken. Afgezien daarvan kan bloeden ergere en trieste gevolgen hebben.

Contact

Wat is een hematoom?

Het kan worden uitgedrukt als met bloed gevulde ruimtes die verschijnen als blauwe plekken, als gevolg van schade aan bloedvaten.

In sommige gevallen kan de bloedplas door bepaalde procedures worden geleegd. Hematoom moet niet worden beschouwd als bloedverlies. Het bloed verspreidde zich naar de weefsels en vertoonde coagulatie.

Hoe een hematoom te identificeren?

Belangrijk

We raden u aan om 2 maanden voor uw operatie te stoppen met het innemen van steroïden en eiwit medicijnen. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat uw operatie wordt geannuleerd en om complicaties tijdens en na de operatie te voorkomen.

Contact