fbpx

Verschil Tussen Mini-Bypass en Normale Bypass

Road to Perfection

Verschil Tussen Mini-Bypass en Normale Bypass

Road to Perfection
mini bypass ile normal bypass arasindaki fark

Verschil tussen mini-bypass en normale bypass

Maagverkleinende operatie bypass

Gastric sleeve-chirurgie is een soort operatie die wordt toegepast bij patiënten die moeite hebben met hun gewicht, met een body mass index van meer dan 35 kg/m2, die vaak een dieet hebben geprobeerd maar niet het gewenste resultaat hebben kunnen bereiken.

Dit type operatie is opgenomen in Turkije Obesitaschirurgie. Het wordt niet als eerste keuze aan patiënten aangeboden, allereerst moeten dieetprogramma’s regelmatig worden geprobeerd, medicamenteuze behandeling moet worden toegepast en vervolgens moet deze methode worden gebruikt als het gewenste resultaat niet wordt verkregen.

Obesitas is niet alleen een ziekte die het uiterlijk aantast, het brengt ook ziekten met zich mee zoals hoge bloeddruk, cholesterol, onvruchtbaarheid, beroerte, diabetes type 2, hartaandoeningen, slaapapneu, en beperkt uw leven van dag tot dag, vooral op oudere leeftijd . Hoe dan ook, er moet niet gekeken worden naar de leeftijd omdat hij/zij nog kan afvallen wanneer hij/zij maar wilt, daarentegen er moet zo vroeg mogelijk worden ingegrepen. Maagverkleinende operaties in Turkije zijn net zo intens als plastische operaties en nemen hun plaats in bij de meest ervaren landen in dit opzicht.

Soorten operaties voor behandeling van obesitas

Er zijn veel soorten behandelingen voor obesitas.

Contact

Wat is het verschil tussen mini-gastritis-bypass en normale bypass?

Beide zijn maagverkleinende operaties, maar er zijn verschillen tussen beide. Laten we beide methoden onderzoeken.

Wie wordt gastritis-bypass toegepast?

Gastritis Bypass voordelen

Contact

Gastritis Bypass Nadelen

Zoals bij alle maagverkleiningsoperaties hebben ook bypassoperaties bij gastritis nadelen.

Normalisatie na gastritis-bypass

eer aan het werk: Patiënten moeten 15 dagen thuis rusten. Je terugkeer naar je werk hangt af van je baan, als het een bureaubaan is, kun je na 15 dagen weer aan het werk, maar als het een veeleisende baan is, kun je na een maand terugkeren. Het is mogelijk om maandelijks een rapportage te ontvangen.

Baden: Na gastritis-bypassoperaties kunt u douchen nadat uw drains zijn verwijderd.

Geslachtsgemeenschap: Na gastritis-bypassoperaties kan geslachtsgemeenschap ten minste 15 dagen later worden ervaren.

Roken: Na een bypassoperatie voor gastritis mag er niet worden geroken gedurende ten minste 1 maand.

Gewichtstoename na maagverkleining

Ook al heeft u een maagverkleinende operatie ondergaan, het kan voorkomen dat u niet zoveel gewicht kunt verliezen als u zou willen. Er kunnen zich ook situaties voordoen zoals eerst zoveel gewicht verliezen als u wilt en daarna het verloren gewicht weer terugkrijgen.

Uw situatie na normale bypass en mini bypass ligt in uw handen. Als u de controles van de arts niet verwaarloost en de voedingsregels volgt, zult u niet in een situatie tegenkomen die u niet wilt.

Hoeveel gewichtsverlies met gastritis-bypass?

Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag die voor iedereen geldt. Het kan van persoon tot persoon verschillen. Het bereiken van het meest gewenste resultaat wordt bereikt door het dieet van de arts na de operatie te volgen. Als we een geschatte hoeveelheid geven, kan een patiënt die op zijn voeding let en eet, bijna 50 kilo afvallen. Gewichtsverlies gaat door tot 2 jaar na bypassoperatie.

Contact